![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
QUOTE eu pe 19 8) hei. si eu tot pe 19! :) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
hmm...eu pe 10 febr.
:lamultiani: La multi ani celor nascuti azi si nu numai, sa fim sanatosi si voiosi! :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
QUOTE QUOTE eu pe 19 8) hei. si eu tot pe 19! :) Uau, pink.. ne-am scos! pana acum nu am mai gasit pe nime nascut in aceasi zi!! :hainoroc: :hainoroc: :-* |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
la multi ani tuturor mai :lamultiani:
da in decembrioe de ce nu ati facut asa??? ah? mie sa nu-mi spuneti la multi ani ??? :-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
QUOTE QUOTE QUOTE eu pe 19 8) hei. si eu tot pe 19! :) Uau, pink.. ne-am scos! pana acum nu am mai gasit pe nime nascut in aceasi zi!! :hainoroc: :hainoroc: :-* nici eu :P |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
lasa albi ca eu ti-am zis . si te iupesc :-* :-* :pupaceala: :pupaceala:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
La Multi Ani, sa iti dea Dumnezeu sanatate si rabdare sa le duci pe toate! :-*
Uh, si bani sa ii intorci cu lopata. Si barbati pe gustul tau. Si liniste in capsorul ala al tau, ok? :floricele: :lamultiani: :pupaceala: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
La multi aaaaaaaani Catalinaaaaaa :floricele:
Tot ce-ti doresti sa se indeplineasca :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Multumesc fetelor ;) La fel va doresc si voua :-* :-*
[move]:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:[/move] |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
La Multi Ani. :hainoroc: :-*
Bani nemunciti si succese nemeritate, asta doresc la toata lumea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:35 AM |
|