![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Happy birthday! pokemon (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) si tot ceea ce iti doresti sa se implineasca!
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
la multi ani pokemon! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
la multi ani pokeeeee (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani pokeeeeee! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Doamne, 19 ani, nici nu mi-am dat seama ca esti asa tinerica. Vreau si eu cu vreo 5 anisori asa in urma, ce n-as da (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sa te distrezi la maxim si sa ai o zi minunata! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
La multi ani !!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
La multi ani, pokemon! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Pokemon la multi ani, sa fii fericita pana la adanci batraneti!
hai ca te-am pus pe lista mea privata de degustatori (de praji) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani draga Poke! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
fetelor va multumesc tuturor si fiecareia in parte!
fie ca viata sa ne aduca tuturor numai sanatate,vise implinite si ceea ce ne e drag sa ne fie mereu aproape! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi ani si din partea mea tuturor doamnelor si domnisoarelor care si-au sarbatorit ziua de nastere in perioada asta ... cu scuzele de rigoare pentru intirziere!
Sa fiti iubite, fericite... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:http://www.victorianrose.org/images/red_rose2.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 03:51 PM |
|