![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
La multi aniiiiiiiiiiiiiii!!! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Iti doresc din tot sufletul sa fii sanatoasa si la fel de frumoasa si haioasa ! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
La multi ani scumpa Roxi, iti doresc sa fii la fel de frumusica si voioasa, sa fii iubita si mereu alaturi de cei dragi!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
La multi ani, Roxanica! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
aaah ca era sa te ratez.
sa fii fericita! adica sanatoasa, norocoasa, voioasa pana la adanci batraneti pusi (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) now let's dance! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Multi Ani Roxanica (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
(IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La multi ani si din partea mea, Roxi si sorry de intarziere! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar iti daruiesc in compensatie din tot sufletul:
(IMG:http://kids.lovetoknow.com/w/images/e/e3/Birthday_2.jpg) si muulte cocktailuri, ca sa ai de unde alege (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i38.photobucket.com/albums/e120/sandy1966nyy/cocktails.jpg) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) La multi ani si pentru Blue! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa fiti fericite, fetelor! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele Kalua si Dr_wise stiti ca va iubesc din suflet. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Primesc cu placere toate urarile voastre si sa dea Domnu' ca pana la sfarsitul anului sa raman si eu insarcinata si sa impartasesc cu voi momentele prin care voi trece. Super tortul...si in trend, nu? Cat despre Doftoreasa si bomboanele ei conforme...no comment (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Bombon-ul ti-l las tie amica mia...ca eu am unul acasa tare conform (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Mey, atunci il cedam cui ii trebe, ca mie-mi plac aia mai copti, nu d-astia de gradinita....e prea fraged! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
mi-l cedati atunci mie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Serveste-te! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunteti niste scumpe! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Acum m-am intors de la restaurant si mi-am umplut casa cu flori. Zici c-am venit de la cununia civila.
Draga mea Cleo, pe unde umbli? Ca nu te-am mai vazut p-aci de 2 saptamani si iti simtim lipsa si eu si Kalua si celelalte fete. Sweet, multumiri pentru ca te-ai gandit la mine. Va vine sa credeti ori ba, dar eu n-am pus gura pe nimic neconform azi....a ba da...o cafea cu cofeina ca picam de somn la inceputul zilei. Lotte, Kary, Meg, Bubu va multumesc! Chiar e placut sa fii felicitat. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 10:05 AM |
|