![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Si pentru ca desertul nu merge fara sampanie....sa curga valuri!!!!!!
(IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e295/catalina77/moet_champagne1.jpg) [move] :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:[/move] |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
valeuuu imi curg balele.... ??? nu se mai atinge nimeni e torul ala s-a inteles? ce e cu ciopcolata e al meu.. :fluierat:
si...sa cura sampaniaaaa :-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
:lamultiani:
Medeea,mama ,si din partea mea un bessos !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,,La multzi ani,scumpoooooooooooo! auzi da ceva aperitive ,gasim in camara ta???o saratzica,o aluna,o maslina????????? ca ne face rau atita beutura ,fara un pateu,ceva! :-* :hainoroc: :hainoroc: catalino,ascunde vinul sub masa,mey,ca e prea tentant!doamne,ce orgie culinara e aici! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Mey, aloooo, fara haleala multa, da? bautura si barbatii ii aduc eu, clar? :P
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
La multi ani Medeea :-* :lamultiani:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
carrie,sa aduci de toate culorile,mey,ca sa nu ne certam pe ei! :D
pentru mine,un spaniol,please!!!!!!!!!!!!! ::) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Eu am inceput cu friptura dar daca vreti neaparat aperitive nu pot sa va refuz...are fata de toate! ;)
(IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e295/catalina77/RULOURI-HAM1.jpg) si pentru cei ce doresc un pic mai picant (IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e295/catalina77/RULOU20PICANT1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Aduce Carrie ca doar e la port... Haloo, vreau si eu astazi cadou un negru de-ala dotat. :D ;)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
:tararam: Cecylly si Moreena sanatate si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi :lamultiani: din cate am inteles ar fi si ziua voastra (sper sa nu ma insel) :hainoroc:
northstar, carrie30, tits_herbert merci fetelor sunteti dragute! :hainoroc: :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
aloo Catalina :floricele:! Credeam ca intretii fetele :sexylady:, se pare ca te-ai dat la fund :hainoroc: fetelor :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:52 PM |
|