![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar te rog sa pui reteta la dulciuri, poate le fac alor mei...scuze pt off topic! Pupici sarbatoritelor!!!! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu nu ma mai joc, nu mai intru aici :cry:
si adunandu-mi puterile.. La multi ani sarbatoritelor de azi! sa fiti fericite, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani! Sa traiasca toate/ toti sarbatoritele forumului, daca exista! Dac nu, sa va traiasca rudele, prietenii care poarta numele sfintilor sarbatoriti astazi!
Va pup cu drag! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
La multi ani tuturor sarbatoritilor! (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
La multi ani, Contraste! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
La multi ani!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La multi ani, Contraste. (IMG:style_emoticons/default/band.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) . Sa ai o zi frumoasa si plina de surprize placute.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La multi ani, Contraste. Sper ca mustacioasele tale frumoase sa-ti miorlaie un cantecel aniversar din partea mea! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
La multi ani, Contraste. Iti doresc tot binele din lume! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani, contraste! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:18 AM |
|