![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Sorry, am avut musafiri. ;) Si ce sa mai intretin? Poate doar voia buna ca fetele deja sunt in weekend.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
la multi catalina, sanatate si tot ce-ti doresti! :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Mercic H, nu serveshti nimic? ;)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
Cata bine si cu voia buna, decat deloc :P
Hai :hainoroc: si sa ne traim! :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Da da....baga mareeeee ca de-bia astept sa se faca 14 sa plec in orash...moaaaaa sa vezi ce gin ii trag :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Usor cu ginu' ca te plezzzznesc. :evil:
Ok, azi, de maine treci pe borsh contra mahmurelii. :-* |
|
|
![]()
|
|
DOAR ASTAZI...PLSSSSSSSSSSS :fluierat: :-* :-* :-*
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
te zapacesc Cata. ai de gand sa bei fara mine agh??
tu crezi ca eu mai pot mult sa ling monitorul aici? eee lasa ca vimn eu la bucuresti. :D :-* :hainoroc: La multi ani tuturor fetelor a caror zi de nastere este astazi..ca se pare ca toate v-ati nascut azi.... si numai eu sunt in decembrie cum de altfel sunt singura si din galati.... :fluierat: :-* :hainoroc: adica mi-s unicat meeeyyy :P |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
QUOTE Mercic H, nu serveshti nimic? ;) nu vezi ca-s cu farfuria langa chestiile alea .... si de baut ce bem? :-* ca mie ginul nu-mi place :sexylady: |
|
|
![]()
|
|
O sampanie, un vin...daca nu-ti oplac baga o comanda ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 03:11 AM |
|