![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
La multi ani Kalua! Din partea mea si a lui rozy...tortul de cioco (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://www.717trading.com/pastries/images/chocolate_cake.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Deci...am primit reclamatii cum ca tortul asta ar semana cu o baba schingiuita si tumefiata... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Revin si ma tot uit da' io nu reusesc sa vad prea multe...iti trebuie si imaginatie adevaru' asta e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca mai confirma cineva treaba asta il schimb! Am zis!
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
mie mi se pare ca seamana cu rapperii aia cu batic legat de creier. (IMG:style_emoticons/default/rambo.gif) (IMG:style_emoticons/default/victory.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
haidi buuuei ..baba sau rapper.oricum e simpatic (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu stiti ce inseamna moda in materie de torturi....ntz ntz
Gata ca poluam topicu'...hai sa ne mutam la celalalt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca ti-as spune ca iti doresc sa ai zile multe cit stelele de pe cer, daca ti-as spune ca as vrea ca toate sa iti fie stralucitoare, tot ti-as spune prea putin. De aceea iti spun doar "La multi ani!", ca iti doresc tot binele din lume si ca iti multumesc ca existi in vietile noastre!
La multi ani, Kaaaaariiii! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu pot sa cred ca acum am aterizat si eu si am prins numai finalul (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) La multi ani!
Karina, iti doresc sa ai forta si ingeniozitatea pe care o detii acum pentru totdeauna si sa scoti ce-i mai bun din anii care se succed alaturi de familie si sa ne impartasesti la fel de multe curiozitati si experiente care ne fac cu ochiul printre pagini de povesti depanate intre prietene. (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Vin si eu, un pic mai tarziu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) cu urari pentru Kalua :
Sa fii vesela, sanatoasa si....sa ne traiesti, ce mai... (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/throb.gif) (IMG:style_emoticons/default/partytime.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
La Multi ani si de la mine!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va multumesc din suflet si va iubesc! Sa dea Domnul sa treaca anii si sa ne gaseasca tot pe-aici impartasind bucurii, necazuri, retete (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , machiaje, idei traznite sau la locul lor. Sunteti extraordinare si-s tare mandra ca am posibilitatea sa ma "joc" cu voi. (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 05:07 PM |
|