![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani, Empty!
(IMG:http://www.vtxnet.ch/services/ecards/includes/files/00000297-b.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
La multi ani Empty!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
La multi ani fetele si din partea mea!!!!!!!!!!!!!111
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
LA MULTI ANI GAGICE!!!
tot ce va doriti si mai mult!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by albinuza: Jan 28 2008, 02:54 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
la multi ani!!! sa va ajute Dumnezeu in tot ce vreti voi~!
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
D-abia acum am mai vazut din urarile voastre de ieri...Saru`mana...sunteti dragute...oficial in acte e azi ziua mea,mama insa pe 27 m-a nascut...a fost o greseala de completare a certificatului de nastere ...m-au facut alea cu o zi dupa:))... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) pupiiiici
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
La multi ani sarbatoritelor de astazi. Abia acum am intrat si eu aici, sa urez cum se cuvine, un calduros "La multi ani!" (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi ani pentru fetita si sotul lui Cleolica, ca am inteles ca-s sarbatoriti! Sa va iubiti unii pe altii, sa fiti sanatosi si fericiti!
Sa-ti traiasca, Cleo, si papusa, si barbatu`! Sa mincam o felie de tort si sa bem o cupa de sampanie pentru ei! La multi ani! (IMG:http://www.weddingaccessories.net/images/flutes/S1533-hearts-flutes-server.jpg) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani, baby_nfs! Multa sanatate si impliniri! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
La multi ani baby_nfs (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:43 PM |
|