![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
:lamultiani:
La multi ani! Si acum, in prag de Craciun, toate visele tale sa devina realitate! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
carrie
Fie ca ziua asta sa fie inceputul sau continuarea a tot ceea ce vrei in viata. Si fie ca viitorul tau sa fie intesat cu multe lucruri bune. Iti urez o zi de nastere plina de liniste, fericire, de prieteni buni, familie si momente de neuitat. LA MULTI ANI CARRIE! inca ceva! Pe masura ce trece timpul noi aici, pe elady, devenim mai apropiati. Fie ca, ce e mai bun sa vina de-acum incolo. PUP YOU CARRIE! :floricele: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:-* Iar va pup va pup va pup.
Ar fi super sa ne intalnim cu toatele odata , ca sa :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 ![]() |
Eh, eu am aflat ultima, de pe alt topic, dupa ce am alergat toata ziua mai rau ca la maraton si vreau sa-ti urez toate cele bune (si nu mai numara anii, ca nu numarul lor conteaza ci cat i-ai lasat sa-ti imbatraneasca sufletul).
:-* :-* :-* :floricele: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Bia, ma omoara pisica ta din poza ;)
Iti multumesc si eu, ma simt ca de 21 de ani, sincer. :-* |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
la multi ani si de la mine!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* MULT NOROC,SANATATE SI SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE :-*
:hainoroc: BEAU IN CINSTEA TA! :floricele: :floricele: :lamultiani: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
TOT CE-TI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA, TOT CE IUBESTI SE TI SE DARUIASCA!!!
FETITZAAAA NU STIU CE SA-TI SPUN.... SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA ASTA.... :-* SI............... :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
carrie30 La multi ani si numai fericire! :floricele: :lamultiani: :tararam: :hainoroc: :valea:
|
|
|
![]()
|
|
:pupaceala: Va multumesc.
Trebuie mutat topicul dar habar nu am :ametit: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:50 PM |
|