![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu...urma scapa turma... :)
:lamultiani: :tararam: :floricele: La multi ani si tot binele din lume! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Medeeaaa!!! Vreau prajiturica cu mere!!!!!
si ink o data LA MULTI ANI!!! :lamultiani: SI UN BUCHET MARE DE TRANDAFIRI PT TINEEE :floricele: :floricele: :floricele: a... era sa uit ...si cand zice-ai ca dai prajitura aia cu mere? :fluierat: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* numai pt tine :D ;) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
Flory24 oricand...tava este plina sa stii :P :-*
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu sunt sus.. :D
sambata tre'sa mi fac tort.. ??? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
:lamultiani: :tararam: :floricele:
:-* :-* :-* Sper sa imi amintesc si sambata ::) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:sexylady: :tararam: :lamultiani: :tararam: :sexylady:
pentru toti cei nascuti in februarie, ca cine stie cind mai "intru" la acest topic :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
:D sa nu uiti duminica de ziua me, mistaco.. ma supar, iti dau contre la karma de numa' ;D
:-* |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 184 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 165 ![]() |
La Multi Ani prietenei mele pink_step!!!! :-* :-* :-*
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:lamultiani:
Inca o sarbatorita :-* Mama ce petrecere :D PINK_STEP la multi ani si tot ce iti doresti. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
QUOTE :D sa nu uiti duminica de ziua me, mistaco.. ma supar, iti dau contre la karma de numa' ;D :-* la multi ani, meg! :) :* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 05:16 PM |
|