![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
mersi... :D :)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
"LA MULTI ANI !"
la toate fetele... :-* :tararam: Tits : ceva pt pofta de nimic nu ai? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Tits
multumesc :-* sunt tare pupacioasa :) asa ca m-ai nimerit! :D |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
mey,gagici,meg,pink, ,,La multzi ani!'' sa va dea d-zeu tot ce doritzi,bani cu sacii,dragoste cu carul,sanatate ,sa raminetzi vesnic vesele si frumoase!
ps-si astept si io acolo un pahar cu ceva,ca tot trebuie sa facetzi cinste,nu?????[voi ce suntezti varsatoare inca,sau pestoaice???????] va tzuc !!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :lamultiani: :floricele: :floricele: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
pestoaice, din cate imi amintesc eu..... ::)
La Multi ani Meg! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 184 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 165 ![]() |
La Multi ani Meg! :-*
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
feteleeeee va multumesc va iubesc
bineinteles ca o sa ii urez si eu e-lady-ei care e nascuta pe aceasi data cu mine La mutli ani, bani si fericire! :-* :-* :-* sunteti niste dragute si niste dragutzi :hainoroc: .. si.. titsu..nu era din partea casei? ca sa am si eu niste banisori.. ::) va pun si tortul meu acus.. sa termin de instalat windosu' :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi ani, sa traiti sa infloriti si sa va umpleti de bani, bucurii si fericire si sa fiti sanatoase si voioase !
:lamultiani: :tararam: :floricele: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
Meg :floricele: Pink_Step :floricele:
Petrecere frumoasa fetelor alaturi de cei pe care-i indragiti, sanatate, multa fericire si un sincer La multi ani ! :tararam: :lamultiani: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
:lamultiani: :lamultiani: :lamultiani:
....si tot tot ce va doritti...megapupicei la voi... :-* :-* :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:31 PM |
|