![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa nu va suparati, dragele noastre sarbatorite, daca va ajut cu taiatul prajiturilor, cu impartitul ca deja se aglomereaza pe aici.
:lamultiani: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/CaptureCAKE.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/CaptureCK2.jpg) :pistolar: la tort nu baga nimeni labutza!!! sarbatoritele taie prima felie. |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, dupa cum am mai spus la un alt topic: :pupaceala: si :floricele: si :pupaceala: si :floricele: si :pupaceala: si :floricele: si :pupaceala: si :floricele: si :-*
Pink_step, chiar daca nu am spus si la un alt topic: :pupaceala: si :floricele: si :pupaceala: si :floricele: si :pupaceala: si :floricele: si :pupaceala: si :floricele: si :-* la multi ani gagicile |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
si de la mine fetele :-* :-* :-* :-* :-* :-* si la multi ani! (again :P )
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
:-* multi si la multi ani fetelor :D
sa aveti parte de tot ce e mai bun si frumos pe lume :floricele: [move] :lamultiani:[/move] |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
:-* :sexylady:
Pink, te invit la un paharel, asa .. ca intre sarbatorite.. :hainoroc: fetele, tot incerc sa atasez si eu niste poze, dar nu reusesc.. ???.. cand sa va servesc si eu cu ceva bun.. nu pot.. da' macar ma gandesc la voi, da? si va pupik pe rand pe fiecare... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
meg, la multi ani! :-*
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
hihiihi :-*
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
La multi ani, multa sanatate si tot ce va doriti! :-* :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
QUOTE :-* :sexylady: Pink, te invit la un paharel, asa .. ca intre sarbatorite.. :hainoroc: fetele, tot incerc sa atasez si eu niste poze, dar nu reusesc.. ???.. cand sa va servesc si eu cu ceva bun.. nu pot.. da' macar ma gandesc la voi, da? si va pupik pe rand pe fiecare... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: well, intentia conteaza... :) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
QUOTE La multi ani, multa sanatate si tot ce va doriti! :-* :floricele: mersi :D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:36 PM |
|