![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
La multi ani fetelor :-* :-* :-* si sa va avem aproape cat mai multa vreme.
Sa vi se implineasca toate dorintele si sa ne povestiti si noua cum ati reusit ;). Ce mai incolo si incoace...noi chiar va iube aici. :floricele: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
:) :-*
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
La multi ani, scumpa! :-*
Sa ne traiesti, sa fii vesela si tanara la suflet, prietenoasa si intelegatoare asa cum ne-ai obisnuit. :-* :-* :-* (IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e265/dore_eva/Papa%20Bun/chocolate-birthday-cake.gif) |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:lamultiani: Missulica!
sa fii fericita si sanatoasa si sa ai tot ce iti doresti. Acum ma duc in bar sa fac Wineday :fluierat: :-* ps. mama am ametit de la patratelele asta albastre :emoticonhipnotizat: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
la multi ani missulica! :-* :floricele: sa fii sanatoasa si fericita cum iti doresti! :-*
[move] :lamultiani:[/move] |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
:tararam: La multi ani iubita! :-* Multe bucurii si tot ce iti doresti! :floricele:
[move]:lamultiani:[/move] :offtopic: De ce imi arata ca am postat la ora 2 noaptea? ??? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
La multi ani!!! :lamultiani:
Sanatate in primul rand iti doresc, cat mai multa! :) Apoi: liniste, multe bucurii si impliniri, succese, sa fi inconjurata numai de oameni veseli si optimisti, fericire... si tot, tot ce iti doresti tu!! :-* |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
la multi ani nefasta!
uite cadoul meu: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: ma scuzi ca nu l-am impachetat :floricele: al tau ex-sotz |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
******* LA *******MULTI*********ANI********MISSULICA******
:floricele: :tararam: Sa fi sanatoasa si fericita . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
:pistolar: :lamultiani: :pistolar:
:-* :-* :-* Sa mai zic si eu odata? Au zis fetele asa frumos deja :floricele:... La Multi Ani pasionali, norocosi, veseli, uimitori si de la mine! :pupaceala: :offtopic: Szimcsi, unele chestii de la forum sunt date peste cap pentru ca Diana se chinuieste de ieri sa il schimbe de tot :). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:46 AM |
|