![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
La Multi Ani, fericire, sanatate si implinirea tuturor dorintelor! :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
La multi ani!!! :lamultiani:
eu ce sa-ti mai doresc ??? au spus fetele de toate.... sa fii fericita, iubita si tot ce-ti doresti... si eu astept si berea nu?? ::) :hainoroc: |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow nu ma asteptam, mersi la toate fetele. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ce frumos, dupa ce mi-au cantat copiii la multi ani. acum de la voi. va pup dulce. si pt ex perpatu: misto cadoul, pacat ca-i virtual. :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
la multi ani, tot ce iti doresti, inclusiv "pe cine iti doresti", multi bani nemunciti si multe succese nemeritate :D :floricele: :lamultiani: :pupaceala:
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
multzam fain infi. :P pe cine imi doresc am deja. ::) sa vedem cu ce-mi doresc. dar daca zici tu ca se implinesteeeeeee :P
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
efident, ati venit "pestisorul de aur inc.", care va implineste trei dorinte, vad ca una deja a fost indeplinita, repet, dificilul il rezolvam pe loc, imposibilul va dura doar un pic mai mult :floricele:
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
hm, pai daca-i asa, ia rezolva-ma c-un astra ca de fiat m-am plictisit 8) si porma mai zic una. :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
rezolvat, iesi in strada si primu' astra albastru care trece pe langa tine, fa-i semn sa opreasca si zi ca ti-a fost acordat tie, sunt sigur ca soferul nu va avea nimic de comentat. :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
La multz bani! si ani.. :)
iti pregatesc ceva bun cand ma intorc de la cursuri :-* :-* :-* :-* |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
meg,poate fi un astra? :D
invi, hai sa zicem unu rosu. pot?pot? |
|
|