![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
sa vedem resursele.
daca nu, punem 'ciorap de la ciorap' si iti luam.. macar o macheta : ::) |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
arunc si eu o soseta in joc :fluierat:
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
portjartier ceva? ;) nimeni?
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
eu o am doar p-asta care si asa e rupta-n genunchi :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ce sa faci tu cu portjartierul meu, ha? :evil:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
LA MULTI ANI!!! :floricele:
:lamultiani: Multa iubire, copii cuminti (la scoala), sanatate. Iti doresc sa ti se implineasca toate dorintele. In special cele ascunse... :-* |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
aoleo ello, daca mi se indeplinesc alea ascunse am pus-o :P mersi :-*
claudia, pai cu jariera lom un odorizant :P |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
:magandesc: Deci e ceva duhoare de la sosetele sponsorilor...
|
|
|
![]()
|
|
tot ce se poate sa aiba o miasma, dar e in mod cert de Ariel :P
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
si cocolino ash zice :P
|
|
|