![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
LA MULTI ANI! ITI DORESC NUMAI FERICIRE ,BANI SI MULTA SANATATE ! :floricele:
:lamultiani: :tararam: :lamultiani: :tararam: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
:lamultiani: :floricele: :lamultiani: si de la mine!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
:lamultiani:
LA MULTI ANI[color=Red][/color] si multa sanatate blondo si de se poate tot binele din lume sa-l ai! un :floricele: mare de tot de la mine :pupaceala: Petrecere frumoasa alaturi de prieteni si familie! :hainoroc: |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Multi Ani!!!
Blonda mea preferata sa-mi traiesti sa fii cea mai fericita , iubita de cine si cum vrei tu !!!! :lamultiani: :lamultiani: :lamultiani: Si pentru ca ti-am tot promis , uite , special pt tine .... ;) (IMG:http://www.mediabistro.com/fishbowlny/original/marlboro.gif) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:sexylady:
[move]Sanatate si fericire!!! :hainoroc:[/move] |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Multumesc foarte mult fetelor si baietilor :hainoroc: Trandafirul este foarte frumos ciresico , florile mele preferate ::) :-*
Va pup pe fiecare in partee :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Pacat ca nu sunteti in Constanta ca va dadeam de baut,va bagam sub masa pe toti :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :morideris: mersi pentru marlboro angel :morideris: inviiiiii :fluierat: :-* :-* :-* ciresica_dulce elly catalina77 carrie30 tits_herbert laryysa invisible Pufu berbecuta meli ioannaraluka medeea2004 angeldust Mistaco :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* si toti ceilalti useri de pe forum..Va serveam cu cate o felie de tort.. :'( dar..nu avem un astfel de emoticon,asa ca va servesc cu cate o karma :morideris: Va iubesc.. :inloove: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
LA MULTI ANI! sa ai mult noroc in viata, sa fii iubita si fericita. :-* :-* :-*
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Helloooo, eu sunt din Constanta si la ultima verificare, chiar locuiesc aici. ;D
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
:-* :-* :-* Ms cecylly :hainoroc: :-*
cariieeeeeee consateanaa meaaaaaaaaaaa :o nu vrei sa te cinstesc? :fluierat: :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
haha, te faci ca ploua, huh? :fluierat:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:10 PM |
|