![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
la multi ani si de la mine!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Ariana :-* :-* :-* si fortelady :-* :-* :-* Va pup,va multumesc si va cinstesc,ca de obicei cu karma :fluierat: :hainoroc: :-* :-* :-*
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
QUOTE Eu cu gandul la voi o sa fumez o tigara pe hol la scrabici si o gura de apa plata cu lamaie, titsule... ;D ;D ;D distractie placuta, fetelor. :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hop si eu cu intarziere
la multi ani blondico! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii! [move] :floricele: :lamultiani: :tararam:[/move] in cinstea ta mananc o felie de chec si beau o gura de apa (ca altceva n-am) :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
LA MULTI ANI ! SA AI PARTE DE CE E MAI FRUMOS PE LUME !
(IMG:http://www.indiaflowerdeliveries.com/Bouquets/bouq%20festiveB.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Merci mult h_2004 si Diana :-* Sa va cinstesc si pe voi :-* :-* :-* :-* :-* Toti sa avem parte de tot ce e mai frumos pe lume!..
Sunt franta de oboseala.. :fluierat: |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sus hai sus hai sus :hainoroc:
:lamultiani: :lamultiani: :lamultiani: Mi-a soptit o pasarea cum ca cel putin 3 useri sunt nascuti in luna februarie Elle_ni catalina77 ( la cata nush exact ,zicea ca e varsatoare )si invisible Je sper ca am fost bine informata ..... Daca mai sunteti careva in februarie nu ezitati sa semnati condica , sa va cinstim cum se cuvine! |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
si io tot in feb sunt. :-* la multi ani pt lunaticii mei. :-*
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
buey, deci da, dar sa nu uitam si pe laryysa, care este nascuta fics in aceeasi zi cu mine :D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
:) Mai sunt: Cecyly si Moreena.... Noi 3 suntem in aceeasi zi. :hainoroc: :hainoroc:
VARSATOARE! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:52 AM |
|