![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:lamultiani: pentru pesti si varsatori si :-* :-* :-* :-* :-* :-*
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moooama da multi sunteti
Da invi , laryysuca draga de ea in aceeasi zi cu tine , cum de am uitat? Imi dau repede 2 palme :P Si missu ....la multi ani scumpa ,tot ce iti doresti .Hai noroc :hainoroc: :lamultiani: tuturor |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
ohoooo, mai am ceva pana pe 22 :-*
pai si dore e , nu? sau e in martie? ??? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
petrecerea a inceput deja? :D
:lamultiani: to every fish in za house :-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Mai intai sunt varsatorii si apoi peshtanii...moaaa iubesc un feshte anume! :'( :-* :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
e pimp bre, nu? ???
:floricele: :lamultiani: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Cine bre e PIMP ? ::)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
La multi ani pentru toti cei nascuti luna asta.
La multi ani Invi, Laryssuca, Missu,Cata77, Elle_Ni, AngelDust, Moreena (si care mai sunteti (iertare daca am uitat pe cineva) :lamultiani: :-* [move]:tararam: :tararam: [/move] |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu pe 19 8)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
:lamultiani:
Elleeeee de asta te iubesc eu asa mult. :) Feteleeee fain :lamultiani: !!!Mie Varsatorii mi se par ai mai faini!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:37 AM |
|