![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
La multi ani!!! :lamultiani:
si distractie maxima de ziua fiecaruia!!! :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ta na na naaaaa.... :lamultiani:
eu abia astept februarie.. ca am de primit cadouri la greu .. 1: se implinesc x ani de cand suntem impreuna.. 2: valentines/dragobete (cand e vorba de cadouri, bineinteles ca tin la valentines day!! :P) 3: ziua mea.. si asta se intampla in fiecare an .. ::) :-* |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE La multi ani pentru toti cei nascuti luna asta. La multi ani Invi, Laryssuca, Missu,Cata77, Elle_Ni, AngelDust, Moreena (si care mai sunteti (iertare daca am uitat pe cineva) :lamultiani: :-* [move]:tararam: :tararam: [/move] :o Ce fain de mine , m-am mai ales cu o zi de nastere :P Cred ca e o neintelegere la mijloc, eu sunt in octombrie , dar nu ma supar .... dc asta e motiv sa beau atunci ziua mea sa fie :morideris: :hainoroc: AM ZIS!! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Angel, .. in februarie s-a intamplat.. ceva.. si peste 9 luni in octombrie deci, ai aparut tu, botz cu ochi :rusinosul:
pariez ca la asta s-au gandit fetele.. asa ca.. :hainoroc: :-* |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
La multi ani amicilor nostri virtuali pe care ii sarbatorim in februarie :-*.
Eu sunt productie de martie...ne facem manga mangorum atunci :morideris:. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
LA MULTI ANI ELLE!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate si tie si la bebe(si la sotzior) si inca un bebe la fel de fain...si tot binele de pe lume si...multi multi pupici minune de om ce esti! :) :-* :lamultiani: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
LA MULTI ANI ELLE!
Muultiii anii traiasssscaaaa Laaa multiiiii aaaaaniiii :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
hmm...iata o varsatoare de-a mea ;)
LA multi ani!!! multi :-* si sa fii iubita si apreciata de cei dragi tie! :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
La Multi ani!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
elle, iubita, la multi multi ani, sa fii sanatoasa si tu si bebe al tau si sa ai parte de tot ce iti doresti! :-* :-*
[move]:lamultiani:[/move] |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:21 PM |
|