![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Apai ma duc cu elan la un mag naturist ca la noi mag de condimente nu exista si nu gasesc nimic nici faina de naut nici chimen in cruce garam marsala nici nu am intrebat ca se uita aia la mine just like that (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si asa s-a uitat cand am intrebat de chimen in cruce.
Cand o sa am drum in oras keep on searching. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am gasit pana la urma faina de naut o sa fac niste tocinei ca tare mi-ati facut pofta.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Tocineii sunt bestiali !! Nici nu se compara cu cei din copilaria mea( din cartofi ) care ii facea bunica.
Kalua, zi te rog. ce firma a facut PREPARATO PER ARROSTI sa nu imi cumpere cine stie ce. MERCI! missn7 ai dreptate, la noi cam nasol cu condimentele . Am stat intr-o zi vreo ora, in selgrosg, numai sa ma uit la condimenet si nu am gasit mai nimic. Amestecurile toate contin amidon. Ceva ierburi amestecate...simplu..nik!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
irinica, firma e Saporo verde si scrie ca-i confezionato per LD Market, deci ma gandesc ca de la magazinul asta l-oi fi cumparat.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
familia mea are ca prieteni o familie de indieni si de fiecare data cand suntem invitati la ei acasa sau la un resturant indian, mancarea este iute, chiar si desertul. nu pot sa-mi imaginez cum mananca oamenii astia numai usturat. eu deja fac frisoane de la prima gura de mancare de la ei (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Merci Kalua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tare buni tocineii Kalua eu faceam niste chiftele din dovlecel da nu prea erau ciine stie ce, sunt cu ochii pe tine la retete (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi-i pofta iar de tocinei. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Kalua. Cred ca mai fac si eu in weekend.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Creveti in sos de smantana
Jheenga Malai Khasa 80g fulgi de cocos uscati si neindulciti 1/4l iaurt gras sau smantana 2 linguri usturoi tocat marunt 1 lingura ghimbir ras 2 ardei iuti verzi 900g creveti mai mari 1/8l ulei de floarea soarelui 1 bucata de scortisoara de ca. 7 cm (rulou) 8 cuisoare 8 seminte de cardamon verde 1 ceapa tocata marunt 3 linguri migdale decojite macinate foarte fin 3/4 lingurita sare 2 linguri coriandru verde tocat Se incinge o tigaie la foc mediu si se prajesc fulgii de cocs in ea pana capata culoarea caramelului, amestecand mereu. Se pun in blender cu usturoiul, ghimbirul si smantana/iaurtul. Se fac o pasta. Se incinge o tigaie, se pune uleiul in ea, apoi se adauga scortisoara, cuisoarele si cardamonul, se prajesc cam jumatate de minut, apoi se adauga ceapa. Se caleste cam 10 minute, amestecand mereu. Se adauga migdalele, se amesteca cu ceapa si se pune si piureul de cocos. Se lasa cam 3 minute sa clocoteasca, pana se separa uleiul de rest. Se stinge cu ca. 250 ml apa, se sareaza si se acopera cu un capac. Se lasa la fiert 5 minute, apoi se adauga crevetii curatati. Se mai lasa la fiert 5-7 minute (nu mai mult pentru ca s-ar intari crevetii) cu capacul pus. Se potriveste de sare, se presara cu corinadru si se serveste cu orez. Cuisoarele, scortisoara si cardamonul se scot din mancare la sfarsit. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am o colega care are un iubit indiant. Si a plecat pt 2 sapt in India si ne-a intrebat ce sa ne aduca. Eu am cerut condimente (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-a adus un plic cu un amestec pt o mancare de pui, de folosit o singura data. Ii zice Chicken Hyderabadi mix. A iesit bun, dar extrem de iute. Rece e mancabil totusi. Am pus si orez basmati langa el. In afar de asta, mi-a adus Meat Masala Kari, stii ceva despre asta? Ca am vazut ca tu folosesti Garam Masala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 09:13 PM |
|