![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 43 Joined: 4-February 15 Member No.: 12,746 ![]() |
Am vazut pe net si ceva suplimente cu care se face cura si in timp ridurile dispar. Nu stiu ce sa zic. Voi ati incerca asa ceva?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ti-as recomanda uleiul de argan: 10 secrete de frumusete cu ulei de argan
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 2-October 15 Member No.: 12,970 ![]() |
Buna! si eu am avut o problema cu ridurile si chiar si cearcanele au inceput sa apara.... eu le recomand prietenelor mele o crema "miraculoasa" de la o firma din SUA care... dupa cum am observat eu ce promite, aia se intampla. ceea ce m-a lasat pe mine WOW este ca efectul e aproape instant nu ca la alte produse care doar promit dar fara rezultat... produsul .... poate va ajuta si pe voi fetele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pupici (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 3 Joined: 27-April 16 Member No.: 13,125 ![]() |
Incercati cremele de la spam. Contin minerale si extracte concentrate de celule stem care incurajează si stimuleaza celulele pielii responsabile de longevitatea naturala a tesutului epitelial. Stimuleaza de asemenea si productia de colagen, responsabila pentru scaderea gradului de uscare a tenului.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 34 Joined: 10-April 15 Member No.: 12,834 ![]() |
De riduei se scapa greu si e destul de costisitor. Toate metodele au preturi maricele:)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 10 Joined: 19-August 16 Member No.: 13,189 ![]() |
Recomand Aliaxin, este un tratament revolutionar anti-imbatranire! Foarte bun, ofera un rezultat imediat! Eu sunt foarte multumita de rezultat!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 11 Joined: 19-August 16 Member No.: 13,190 ![]() |
Exista mai multe produse de acest gen, in functie de nevoile si dorintel fiecaruia ! Recomand si spam
spam |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 34 Joined: 10-April 15 Member No.: 12,834 ![]() |
Impotriva ridului se pot folosi si tot felul de remedii naturiste care sa elimine partial sau in totalitate ridurile. Ridurile in totalitate nu prea pot fi indepartate in totalitate.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 43 Joined: 4-February 15 Member No.: 12,746 ![]() |
La mine la 27 de ani au inceput sa apara semne. Deci fetele am nevoie de sfaturi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... Eu pt ochi folosesc NiveaQ10. Am inteles ca e f bun si Blossum=ul de la Elmiplant. Pe siteul de la Gerovital am vazut o reclama atragatoare...Ce alegem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O crema interesanta pentru eliminarea ridurilor e si Timeless. Are extracte din plante ce pot ajuta pentru netezirea pielii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:08 AM |
|