![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Hai ma,chiar nu stie nimeni nimic despre ea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Daca sariti cu pareri dupa ce am s-o cumpar va injur! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oare poti sa-ti dai cu fdt peste ea,sau n-o avea importanta faptul ca e anti-rid,hidratanta sa fie? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pai o crema anti-rid este in primul rand hidratanta. Poti sa aplici linistita fdt peste ea.
La asta te referi? Mi se pare destul de bine cotata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ala (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !!! Cred ca de aia e vorba nu am vazut-o, am citit doar pe cutie.Oricum maine o cumpar.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
eu folosesc o masca regeneratoare de la hemel,astazi e a 2 a oara cand o folosesc,are efect de lifting,eu am tenul obosit si folosesc de vreo 4 ani fond de ten.si pot sa zic ca se vede efectul ei.am dat doar 17lei. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, dr_wise are dreptate, orice ai face ridurile tot apar. Ideea e sa le intarziem aparitia cat mai mult... Dupa parerea mea o crema antirid ar trebui aplicata de pe la 20 de ani mai ales daca avem tenul uscat. Astfel, ne va ramane pielea asa mai mult timp si se va rida mai greu. De asemenea mastile hidratante si tratamentele intensive antirid joaca un rol important...
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
pt mama am luat mereu Nivea (din aia cu Q10); acum i-am luat experimental Garnier si e incantata de ea.
nu stiu ce sa zic, maica-mea are o structura faina la piele, in afara de niste riduri mai pronuntate pe la ochi nu prea are pe fata (si are 51 de ani); eu vad ca am inceput la 27 sa am ceva riduri de expresie in jurul ochilor. mi-as fi dorit sa seman cu mama si din punctul asta de vedere (la fizic semanam foarte mult) dar se pare ca nu prea a fost sa fie |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
Mie mi-a spus matusa-mea de crema de la L'Oreal cu botox (boswelox se numeste substanta in crema), ba mi-a mai facut-o si cadou. Recomandata si de doctorita ei dermatolog, cu care intretine si relatii private. Si matusa-mea si doctorita asta n-au copii, sunt femei care au avut toata viata numai grija de ele si de serviciu. Eu inca n-am inceput-o. Kalua boswelox nu are nici o legatura cu toxina botulinica... e un extract din boswellia serrata.. parca din scoarta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Cum este crema Antirid de la Eucerin? Stie cineva?
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am de la eucerin crema de corp sunt f multumita acum vreau sa mi iau demachiant
pt riduri e f bun uleiul de migdale la mine chiar se vede daca nu folosesc 2 zile pielea e asa uscata miokine de la vichy iar e bun dar e prea gras pt mine si doar de la 35 de ani de foloseste deci mai astept |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Multumesc Divi..am auzit ca sunt bune produsele eucerin
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:03 AM |
|