IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Creme antirid-segment de varsta:peste 27 de ani
ulpia
post Jan 16 2009, 07:11 PM
Post #51

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,328

Dr_wise, daca vrei o crema antirid, doar una pe baza de retinoizi poate sa intinereasca pielea cu adevarat; este dovedit stiintific.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 24 2009, 03:53 PM
Post #52

Musafir

Mama unei prietene, care foloseste de obicei creme scumpe, a incercat acum Regenerist Daily 3 Zone Treatment Cream de la Oil of Olaz si e pur si simplu entuziasmata, a zis ca i-au disparut unele riduri mici.
Cand ies de la serviciu direct in drogherie ma opresc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Mar 24 2009, 05:21 PM
Post #53

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Sa ne spui parerea ta despre crema asta.
Eu tot nu am gasit crema care sa-mi ajute tenul sa scape de portiunile uscate si descuamate, dar sa hidrateze sa fie si antirid si pentru ten mix. Cred ca-mi trebuie ceva pentru ten mix-uscat. Am vazut una nou aparuta la Clinique dar scumpaaaa...60 euro. Youth Surge cu SPF 15...si au scos si o noua varianta la crema de noapte cu antioxidanti: Super Rescue Antioxidant

+Quote Post
ELLA33
post Mar 24 2009, 08:00 PM
Post #54

Dependent

Mi-am adus aminte de Sebamed.
Kalua, ce parere ai de cremele lor? Isi merita bani? Dar mai ales ma intereseaza eficienta lor, asta conteaza pana la urma.

+Quote Post
kalua
post Mar 24 2009, 08:36 PM
Post #55

Musafir

Habar n-am, de la Sebamed n-am avut niciodata. Mi-am luat cremulica aia, exista doua care se cheama la fel, numai pe asta minune scrie ca-i noua si "succesul anti-ageing din SUA", in plus costa mai mult, 25€ si ceva. De-acum sa vedem ce treba face.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 25 2009, 03:33 AM
Post #56

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Kalua vad mereu la tv reclama la oil of olaz si mereu spun cum gama regenerist a iesit in top intrecand creme de 250$.

+Quote Post
kalua
post Mar 25 2009, 08:47 AM
Post #57

Musafir

Ia sa vedeti voi cum ma pun eu pe-ntinerit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Iar ca pret mi se pare mai mult decat ok.

+Quote Post
ELLA33
post Mar 25 2009, 09:48 AM
Post #58

Dependent

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Merci, Kaula! M-am lamurit si cu crema asta!

+Quote Post
kalua
post Mar 25 2009, 10:03 AM
Post #59

Musafir

Regeneristul asta lasa in orice caz pielea foarte catifelata. Scrie ca sa se dea omul si pe la ochi cu ea, deci azi n-am folosit nici crema de ochi.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 25 2009, 10:38 AM
Post #60

Musafir

Eu am cumparat in februarie, chiar acum o luna, Clinique - repairwear lift SPF 15 pentru fata (crema de zi) si una pentru ochi (nr.2 pentru ten mixt). Sunt multumita de ele, dar sa spun sincer, sunt cam scumpe si nu fac minuni. De fapt, nu cred sa existe vreo crema care sa faca minuni.
Singurul avantaj: pielea ramane catifelata, fara a avea luciu.
PS:...sau poate ca au mai disparut ceva riduri minuscule, dar n-am observat eu... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kalua, mai degraba cred ca acelei doamne (mama prieteni tale) i s-au marit dioptriile la ochelari. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

This post has been edited by dr_wise: Mar 25 2009, 10:41 AM

+Quote Post

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 10:03 PM