IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Creme antirid-segment de varsta:peste 27 de ani
kalua
post Mar 25 2009, 11:00 AM
Post #61

Musafir

Nee, doamna aia e foarte interesata de cosmetice, stie aproape tot ce misca in materie (inclusiv cosmetica decorativa) si-i foarte, foarte critica vis-a-vis de toate produsele. Eu una nici nu-mi tin numarul la riduri si nici nu mi le tot inspectez sa vad cat sunt de adanci sau lungi, dar ma gandesc ca voi vedea vreo schimbare dac-o fi sa fie.
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post Mar 25 2009, 11:06 AM
Post #62

Musafir

Fetelor, ati auzit cumva de o chestie care se numeste Lightstim Photo Rejuvenation Lamp? Se zice ca are efect extraordinar asupra pielii, stimuleaza producerea de colagen, reduce ridurile fine, etc etc.
Exista trei feluri de Lighstim: anti-acne, anti-ageing si rosacea lamp.
Eu am citit pe un forum de skincare cu femei din mai multe tari despre ea. Femeile care au folosit-o erau extrem de multumite.

+Quote Post
Altheea
post Mar 25 2009, 11:16 AM
Post #63

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Doc, eu folosesc repairwear de vreo 4 ani si imi plac, sunt foarte multumita.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 25 2009, 11:21 AM
Post #64

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Althe dear, daca as avea varsta ta, si eu as fi mai mult decat multumita (de tineretea pe care o expir prin toti porii). As fi in extaz! Numa' ca tu ai 20, iar eu 42 (not yet...in iunie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) ....avantaj tu!
Asa ca lasa-ma sa fiu carcotasa in privinta cremelor.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by dr_wise: Mar 25 2009, 11:22 AM

+Quote Post
Altheea
post Mar 25 2009, 11:26 AM
Post #65

Incurabil

Saru'manaaa! Cand vii acasa, fac cinste, pe onoarea mea! Am 32 de ani, chiar impliniti! O fi facut repairwear minuni? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 25 2009, 11:30 AM
Post #66

Musafir

Ei, da?!!!!
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Pai sa-mi spui mai bine ce tratament "naturist" aplici. Ca nu-mi pun baza in creme.
Si sa stii ca n-o sa ratez o intalnire cu tine si "frumosul de colectie" (baietelul tau super-simpatic) nici in ruptul capului.

+Quote Post
Altheea
post Mar 25 2009, 12:14 PM
Post #67

Incurabil

Din cand in cand cate o capsula de vitamina E sau ulei de migdale. Nimic extravagant. dar in ultima vreme m-am cam neglijat, m-am culcat pe-o ureche pentru ca am avut tenul minunat in sarcina si acum si-a revenit la vechile obiceiuri...se usuca, ustura din cand in cand. Trebuie sa ma pun serios pe treaba.
Si o sa facem si o intalneala, din aia stabilita, nu pe fuga in gara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Mar 25 2009, 12:31 PM
Post #68

Musafir

Altheea de unde iei capsulele cu vit E si cine le face ?
Eu sunt f multumita de Uriage pt ochi, de mai bine de o sapt o folosesc si imi place.

+Quote Post
Altheea
post Mar 25 2009, 12:39 PM
Post #69

Incurabil

De la farmacie, Lost (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Costa vreo 3 lei 30 de capsule si cred ca le face orice companie farmaceutica din tara. Ale mele is facute de Biofarm. Si le intep frumusel cu acul, scot uleiul si-l dau pe fata si in zona ochilor.

+Quote Post
LostWhispers
post Mar 25 2009, 01:32 PM
Post #70

Musafir

Eu ultima data cand am intrebat la farmacie de capsule s au uitat alea la mine zici ca ceream paine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

12 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 10:03 PM