![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cenaclul Flacara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eheheei, ce vremuri!
poessis - Cantec soptit Partaj - La o cana cu vin Nicu Alifantis - Decembre |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
ducu berti aveti ?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) floare de colt....m-am indragostit numai de ea?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Corina Chiriac - "Strada Speranţei"
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
"Dragoste la prima vedere" - Ilie Micolov. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
Cerul- Proconsul
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
In afar de cele scrise de voi, imi place f m Class cu Intr-o zi...Cred ca as se numeste (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:14 AM |
|