![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa mai zica careva ca nu ai talent, anjelule... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) o am pus muzoiu sa faca continuarea... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Stati pe receptie, muzoiu meu presteaza... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A intrat tipitil saracu` si ne-a spus ca e feroce, Ca amoru ie durere si durerea e atroce, Ca femeia e o capra, poate chiar putin mai proasta, Insa el, maritul rege, are-o experienta vasta Si le face si desface, nu e vinovat saracu` Ca femeile ie proaste, ca el doar isi face veacu`... Ca iubeste cu tarie si ca face-experimente, Doara-doara o sa-i mearga, dara caprele, demente, N-au pus botul la vrajeala si i-au demontat scenariul, Ah, marite barosane, acum mare este BAIUL! Mai, mai prestez sau v-ati plictisit? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
baga bre ca poate scoatem si o carte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Macar sa am si io ce sa citesc maine la lucru sa ma destind (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maat, esti (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar o sa ma simt discriminata, ca mie nu mi-ati facut nici o poezie! Glumesc..glumesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci am facut si io ceva, dar mai timid asa decat voi. Sa pun?
Eminescu abridged, O, ramai O, ramai, ramai la mine te-njosesc pana te culc, Ale tale caprioare Numai eu stiu sa le spurc. In al scrisului-ntunerec, Te asaman cu un strirb, ce se mulge adanc pe taste cu bed boiz si al sau trib. Si prin farmec din dotari, Prin sexismu-naltei plebi, Eu te fac sa mugi in taina, Cot in cot cu ai tai cerbi. Eu te vaz spurcat de farmec, Cum ingani, scuipand domol, pe a forumului scena catutand fu.ut, parol! Si privind cum ti se-anina In raspunsuri, de te saturi, Lira-ti scurta se deprima, De laturile ce latri. Astfel zise lin multimea, Imprecatii clatinand, Suierand masculii fraieri, Fara minte, spumegand. Astazi daca te-ai intoarce A-ntelege n-o mai pot, unde esti, handicapate, Cu bed boiu' tau cu tot? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Te-ai facut de haiul lumii, vrind sa te arati viteaz,
Ti s-a aratat cu destu`, stii matale, la obraz... C-ai venit sa ne spui verde ca femeile-s credule, Insa vai si-amar de tine, afirmatiile-ti nule N-au facut decit sa nasca hohote de ris nebune! Ai gresit adresa, nene, domnule sau cum ti-o spune Ca nu este "Chiu" la mijloc, orice-ai face, sa ne tai, Ceea ce prestezi matale nu e demn decit de-un "Vai!", Si nu-i vai de suparare, nu e vai nici de frustrare, E un "Vai si-amar de tine!", ca faci umbra pe fara rost, Si pamintul se scirbeste, ca il calci si il calci prost ... Nu-i barbat cel care spune, nu-i barbat cel ce se bate Cu un pumn in piept ce zice "mai femeie, io sint tare", Dara tu, in mica-ti viata, nu ai cum sa stii ce este, Pentru tine barbatia-i alta fila de poveste... O poveste ce nu are legatura cu-asternutu` Nici cu muschii, nici cu pumnu`... O poveste, un mit antic, despre care n-ai habar... Te vrei domn, dar din pacate, nu esti nici un biet barbar... ...Si atit imi fu balada, muza mea s-a cam scirbit, De atitea idei fixe si povesti de spus in birt, Laolalta cu alcoolu` si povesti de adormit, Deci marite, pa si pusi, pe noi nu ne-ai ametit... Pune, Walpu, mai intrebi? Demolareeeeeee! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Walpu, ne lasi cu ochi-n soare, bre? Io to fac refresh... |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
maat, citeste mai sus (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
io stiu ca esti poieta, da' nu privesti in directia care trebe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sunteti mortale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) io n-am talente literare si-n general artistice, dar pot inceca sa va cant. garantat se sparg boxele. lalalalaaaaaaa |
|
|
![]()
|
|
Beeeeeeeetooooooon Walpu, jos palaria! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
peseu: io ma uitam in jos bre, da` walpu era deasupra... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
am facut edit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma gandeam ca ai citit si e that bad ca ai sters-o fara sa ma mai embarasezi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu iembarasez pi nimini, ispesiali pi tini. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Taree... mai ales "unde esti, handicapate, Cu bed boiu' tau cu tot?" Criminala! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Portiunea aia e si preferata mea..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 12:10 AM |
|