![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Concluzie:
Deci, marite, astea-s spuse, nu ai stofa de barbat Iar ca zburator, stii bine, esti nitel... handicapat! Ma duc la nani, sper sa nu am cosmaruri cu zburatori de-astia... Oricum, o sa imi iau si pliciul de muste contra zburatoare nepoftite pe linga mine... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maat, ce cosmaruri? Poate se decide sa renunte la cadrul oniric si vine sa te viziteze personal! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De ce handicapat mai?! Ce ii lipseste o aripa, ceva?! just kidding.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamne feri', ca ramane impaiat (vezi cerb) in panteonul ravasitilor care au avut de-a face cu zeita noastra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pai, sweet, nu vazusi ca ne-a pus un link catre facilitatile legale pentru handicapati? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cu voi nu-i chip sa doarma omu`... Ce zeita? Au dat valpurgiile peste el... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca mai ramine ceva din el dupa ce scot artileria grea, il ia barbata-miu... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Incredibil!!!!!!!!!! Cand am vazut 7 pagini am cazut pe jos! Adevaru' e ca nu stiu ce se intampla cu mine dar de cand cu misteriosu'asta numai pe jos stau (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) !!!!
Concluzia mea: DUDE GET A FUCKING LIFE!!!!!! Lasa-te de filme si idei marete, esti un biet copil amarat! Te-ai nascut un NIMENI vei muri UN NIMENI chiar daca ai prostit 500 de blonde cu IQ acumulat de 25! Ai mandrie si iesi in lume ... vezi atunci cat de "tare" esti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
geo (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) saracul baiat..(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
p.s.: nici tu nu ai somn? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
buey ... toate ca toate ... da omu'i ori credul, ori nebun ori cate un pic din fiecare!!! Se mandreste cu niste defecte imense si in privirea lui sunt cele mai tari calitati oferite de Dumnezeu unui examplar masculin!!! Face N strategii sa-si demonstreze ca exista si femei proaste sau cu garda jos si culegand roadele unei munci in van ... se crede desteptul Europei!!! EU bag mana in foc pana la cot ca nu rezista in real world (acces STRICT interzis virtualului) nici macar 3 zile!!! Poate a ajuns el sa deprinda radacinile psihologice ascunse intr-un mail... dar la gesturi mimica si interactiune directa e foarte usor de facut PRAF!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Haoles don't get me started ca dupa aia o sa trebuiasca sa ma banezi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca mie nu imi trec prin cap decat din alea cu "Cobori in jos, oh, bad boy bland Alunecand pe-o raza Si baga botul mai adanc Si fatza-mi lumineaza" hahahahaha nebuneeelooorr. Maat esti de belea Angelu te parafrazez "coboara-n jos o bad boy bland alunecand pe-o sfoara si da cu k**u de pamant sa vezi ce-o sa te doara" (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) |
|
|
![]()
|
|
bad boy bland!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) tare!!!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu sunteti pe treaba voastra! Am zis!
|
|
|
![]() ![]() |