![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
astazi mi am tras si eu un balsam la galeata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) de la kallos si dupa 1 utilizare pare oky...astept sa vaz ce stie sa faca.deocamdata am reusit sa ma pieptan caci suvitele mele decolorate mi au dat ceva bataie de cap pana acum.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Mie balsamul de la kallos, in special cel cu lapte imi ploesteste parul intr-un mod asa ciudat, plus ca mi-l inrgrasa foarte repede.Parul meu nebalsamuit cu kallos se ingrasa dupa 7 zile, iar cu kallos dupa 2-3 zile.Partea buna la acest balsam este ca imi inmoaie atat de tare firul de par, ca pot si eu sa mi-l descurc in mai putin de o ora.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
asta al meu nu e cu lapte e cu vitamine B5 si nu mai stiu ce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am avut si eu masca cu lapte si miere si la fel de nemultumita eram ca aveam un par tare gras si pleostit chiar si dupa spalare.... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
cele mai buna tratamente sunt POWER DOSE (L`OREAL) SP (WELLA) si INTENSIVE CONDITIONER (LABEL.M, TONY&GUY)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu am un par mult prea des (stiu ca multe din voi ma vor injura, sunt obisnuita sa ma injure fetele care vor volum.... dar e extrem de dificil de intretinut un astfel de par!!!!). daca va vine sa credeti, din cauza ca e asa mult, pana acum la 25 de ani nu am reusit niciodata sa il las mai lung de umeri. nu e doar in imaginatia mea... tipul care ma tunde mi-a spus ca sunt clienta lui cu cel mai mult par (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .....
acum insa mi-am pus ambitia si il las lung! deja a ajuns cam cu o palma mai lung de umeri si e mai ok. am folosit foarte mult timp gamele l'oreal (mai ales nutrileum) si l-am avut roscat, blond, acum e saten (si as vrea sa nu il mai vopsesc). il mai fac cu placa ... altfel nu pot sa-l las desfacut. foehn nu filosesc niciodata, nici spuma, ca ar fi un dezastru... momentan folosesc toata gama Fructis long & strong, tratamentul tot de la ei: repair, si balsamul leave-in (tot de la ei) cu ulei de fructe. sunt multumita, in sensul ca de 4 luni de cand am "trecut" pe fructis nu mi se mai deterioreaza varfurile. dezavantajul e ca acizii din fructe scot vopseaua din par intr-un ritm rapid. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 26-February 07 From: Bucuresti Member No.: 1,251 ![]() |
sal fetelor...ce-mi puteti recomanda si mie sa folosesc inainte de indreptatul parului cu placa...am auzit ceva de L'oreal sau Wella...avetzi idee?a incercat cineva ceva bun (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ??
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Prietena mea foloseste Wella si e f multumita. Nu incarca parul, miroase f fain. si chiar protejeaza firul de par. Nu stiu exact cum se numeste, dar intreaba in magazine/saloane de sol pt protectia parului inainte de folosirea placii.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Eu tocmai mi-am luat Tony&Guy, la recomandarea multor eve. L-am folosit doar de 2 ori si chiar imi place (are un miros frumos care persista 2-3 zile si nu ingrasa parul). Singura problema ar fi ca lasa parul f moale si nu mai are mult volum.
A costat 34 lei. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
sal fetelor...ce-mi puteti recomanda si mie sa folosesc inainte de indreptatul parului cu placa...am auzit ceva de L'oreal sau Wella...avetzi idee?a incercat cineva ceva bun (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) inaite de placa trebuie sa pui un HEAT PROTECTOR pe parul ud sau uscat |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiti voi chestia cu spalatului parului o data pe saptamana, ca asa-i cica bine si sanatos. Acum sfatuieste toata lumea sa se spele parul o data cu sampon, o data numai cu balsam (fara sampon inainte). La mine functioneaza, il spal acum numai o data pe saptamana cu sampon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 09:39 PM |
|