IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

22 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ingrijirea parului: despre tratamente,coafoare..., tunsori,vopsit,indreptat,ondulat,trucuri
Philia
post Feb 12 2007, 07:22 PM
Post #101

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

astazi mi am tras si eu un balsam la galeata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) de la kallos si dupa 1 utilizare pare oky...astept sa vaz ce stie sa faca.deocamdata am reusit sa ma pieptan caci suvitele mele decolorate mi au dat ceva bataie de cap pana acum.
Go to the top of the page

+Quote Post
elle_ni
post Feb 12 2007, 11:30 PM
Post #102

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Mie balsamul de la kallos, in special cel cu lapte imi ploesteste parul intr-un mod asa ciudat, plus ca mi-l inrgrasa foarte repede.Parul meu nebalsamuit cu kallos se ingrasa dupa 7 zile, iar cu kallos dupa 2-3 zile.Partea buna la acest balsam este ca imi inmoaie atat de tare firul de par, ca pot si eu sa mi-l descurc in mai putin de o ora.

+Quote Post
Philia
post Feb 13 2007, 08:54 AM
Post #103

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

asta al meu nu e cu lapte e cu vitamine B5 si nu mai stiu ce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am avut si eu masca cu lapte si miere si la fel de nemultumita eram ca aveam un par tare gras si pleostit chiar si dupa spalare....

+Quote Post
flavy2ros
post Feb 22 2007, 05:18 PM
Post #104

Tratabil
**

Group: Contaminat
From: Timisoara
Member No.: 1,215

cele mai buna tratamente sunt POWER DOSE (L`OREAL) SP (WELLA) si INTENSIVE CONDITIONER (LABEL.M, TONY&GUY)

+Quote Post
Kitten
post Feb 23 2007, 08:15 PM
Post #105

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

eu am un par mult prea des (stiu ca multe din voi ma vor injura, sunt obisnuita sa ma injure fetele care vor volum.... dar e extrem de dificil de intretinut un astfel de par!!!!). daca va vine sa credeti, din cauza ca e asa mult, pana acum la 25 de ani nu am reusit niciodata sa il las mai lung de umeri. nu e doar in imaginatia mea... tipul care ma tunde mi-a spus ca sunt clienta lui cu cel mai mult par (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .....

acum insa mi-am pus ambitia si il las lung! deja a ajuns cam cu o palma mai lung de umeri si e mai ok. am folosit foarte mult timp gamele l'oreal (mai ales nutrileum) si l-am avut roscat, blond, acum e saten (si as vrea sa nu il mai vopsesc). il mai fac cu placa ... altfel nu pot sa-l las desfacut. foehn nu filosesc niciodata, nici spuma, ca ar fi un dezastru...

momentan folosesc toata gama Fructis long & strong, tratamentul tot de la ei: repair, si balsamul leave-in (tot de la ei) cu ulei de fructe. sunt multumita, in sensul ca de 4 luni de cand am "trecut" pe fructis nu mi se mai deterioreaza varfurile. dezavantajul e ca acizii din fructe scot vopseaua din par intr-un ritm rapid.

+Quote Post
bebica
post Feb 26 2007, 07:05 PM
Post #106

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,251

sal fetelor...ce-mi puteti recomanda si mie sa folosesc inainte de indreptatul parului cu placa...am auzit ceva de L'oreal sau Wella...avetzi idee?a incercat cineva ceva bun (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ??
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
arissuca
post Feb 26 2007, 09:36 PM
Post #107

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

Prietena mea foloseste Wella si e f multumita. Nu incarca parul, miroase f fain. si chiar protejeaza firul de par. Nu stiu exact cum se numeste, dar intreaba in magazine/saloane de sol pt protectia parului inainte de folosirea placii.

+Quote Post
brianna
post Feb 26 2007, 10:16 PM
Post #108

Contaminat
*

Member No.: 1,102

Eu tocmai mi-am luat Tony&Guy, la recomandarea multor eve. L-am folosit doar de 2 ori si chiar imi place (are un miros frumos care persista 2-3 zile si nu ingrasa parul). Singura problema ar fi ca lasa parul f moale si nu mai are mult volum.
A costat 34 lei.

+Quote Post
flavy2ros
post Feb 26 2007, 11:40 PM
Post #109

Tratabil
**

From: Timisoara
Member No.: 1,215

QUOTE(bebica @ Feb 26 2007, 07:05 PM) *
sal fetelor...ce-mi puteti recomanda si mie sa folosesc inainte de indreptatul parului cu placa...am auzit ceva de L'oreal sau Wella...avetzi idee?a incercat cineva ceva bun (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ??
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

inaite de placa trebuie sa pui un HEAT PROTECTOR pe parul ud sau uscat

+Quote Post
kalua
post Mar 15 2007, 07:07 PM
Post #110

Musafir

Stiti voi chestia cu spalatului parului o data pe saptamana, ca asa-i cica bine si sanatos. Acum sfatuieste toata lumea sa se spele parul o data cu sampon, o data numai cu balsam (fara sampon inainte). La mine functioneaza, il spal acum numai o data pe saptamana cu sampon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

22 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 09:39 PM