IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

22 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ingrijirea parului: despre tratamente,coafoare..., tunsori,vopsit,indreptat,ondulat,trucuri
Cindy
post Mar 15 2007, 09:00 PM
Post #111

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

mie mi se pare cam ciudata chestia asta, mai ales sa te dai doar cu balsam.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) mai ales daca parul e murdar, sa zic asa, sau daca ai folosit produse de styling, nu mi se pare prea indicat sa folosesti doar balsam..iar cel putin in cazul meu, dca ma spal doar o data pe saptamana, parul meu arata groaznic..probabil si din cauza spumei..cred ca o sa incerc sa raresc folosirea spumei.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si asa cand am fost la coafor, mi-a spus ca am un par fff uscat, desi eu traiam cu impresia ca are tendinte de ingrasare.. sau poate ca e uscat cu tendinte de ingrasare, iar proaspat spalat arata foarte bine si normal..lol (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Mar 15 2007, 09:18 PM
Post #112

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Si eu sunt reticenta la ideea asta. Saptamana trecuta cand am vrut sa ma spal pe cap am descoperit ca am ramas in pana de sampon. Si cum parul meu era ud, iar eu ma aflam bine merci in cada, am hotarat sa folosesc doar balsam (oricum nu aveam alta solutie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Dupa experienta asta parul mi s-a ingrasat super repede si nici a par curat nu a aratat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 15 2007, 09:28 PM
Post #113

Musafir

Parul meu e ondulat si uscat, as putea sa stau si o luna nespalata, dar cade mult mai frumos cand e proaspat spalat (si nepieptanat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), pentru mine e perfecta solutia asta.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 15 2007, 10:12 PM
Post #114

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

sweet poate ai pielea capului grasa dar firul este deshidratat.. eu asa am (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Kitten
post Mar 16 2007, 06:02 AM
Post #115

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

mie toata lumea pe la coafor imi zice ca daca fol produse de calitate nu e nicio problema daca te spel des. eu chiar sunt adepta...... chiar daca nu se murdareste parul repede, am impresia ca e mai sanatos si creste mai repede daca e spalat des. aici depinde foarte mult de lungime, textura, etc. mama mea de exemplu se spala de cand o stiu eu zilnic si are parul normal (dar lungimea nu depaseste niciodata stilul "periuta"). e evident ca atunci cand e spalat parul e vulnerabil, fragil, se rupe mai repede, cad mai multe fire. deci pt persoanele cu parul rar.... nu prea e bine. dar eu de exemplu, ma bucur cand vad fire de par cazute (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
ideea cu balsamul cred ca e buna pentru un par foarte uscat, agresat, vopsit si ras-vopsit. eu ma mai dadeam uneori cu balsam pe varfuri intre daua spalari fara sa mai clatesc (nu recomand). si acum fac la fel, doar ca folosesc balsam leave-in sau diverse creme de par care nu trebuie clatite.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 16 2007, 09:16 PM
Post #116

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

kitten ce balsam leave-in folosesti?

+Quote Post
bubulina
post Mar 19 2007, 12:26 AM
Post #117

Musafir

Si eu am parul ondulat si mai uscat. O gramda mare de par. Pana la 21-22 de ani am umblat tot cu parul in coada. Prea mult par....
Acum e ok....eu nu-l spal totdeauna cu sampon si cind folosesc folosec unul natural de la aubery. Nu folosesc deloc produse de styling. Cu sau fara sampon imi simt parul la fel de curat. Si, da acum dupa lupte seculare imi pot parul si despletit (e lung pana la talie).

+Quote Post
ennoemi
post Sep 5 2007, 02:50 PM
Post #118

Contaminat
*

Group: Membru
From: cluj napoca
Member No.: 1,105

Buna. am tot incercat de cateva luni sa-mi schimb nuanta parului (sunt roscata de cativa ani,dar in ultimul timp orice nuanta as alege, iese la fel (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) M-am orientat inspre vopsea kallos, dar sincer nu prea inteleg cum ar trebui folosit. Spune ca se amesteca vopseaua cu cantitatea de oxidant, dupa aplicare se sta 30-35 minute (cu climazonul 15-17 minute). Ce inseamna exact "climazon" ?

+Quote Post
asgaard
post Sep 5 2007, 03:18 PM
Post #119

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

ma gandesc ca e casca aia incalzita in care stai la coafor, dupa cum suna

+Quote Post
walpurgik
post Sep 5 2007, 03:37 PM
Post #120

Musafir

Aia-i!
Kallos nu este o vopsea prea reusita, de fapt ca toate produsele lor. De ce te-ai orientat spre ea? Sunt multi factori in ce vrei sa faci tu, de exemplu care e culoarea parului tau in raport cu ce vrei sa obtii, oxidantul depinde de care 9 %, 12 %, cat e natural parul crescut si cat e vopsit si multi altii. Daca nu esti prea sigura, incearca la un hairstylist, daca e prea scump, mai da-ne detalii, pune o poza ceva sa te mai sfatuim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

22 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 03:58 PM