![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Wal, la asta pot raspunde eu in parte...aici sunt f populare produsele Kallos, in special cele de par (vopsea, masca, solutie de permanent) si la coaforul de "stat" cam tot cu astea lucreaza.
Asta ar fi si intrebarea mea, de ce imi iese aceeasi culoare indiferent daca folosesc saten deschis, saten auriu, ciocolatiu sau altele asemenea? |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Simplu. Fiindca culoarea de baza nu e parul natural pe care ar prinde mult mai usor ce vrei folosind oxidant adecvat sau decapaj. Si in mod deosebit daca vrei o culoare mai deschisa decat cea pe care o ai pe par, e foarte greu de obtinut fara decolorare sau oxidant puternic din cauza celorlalte vopsele pe care inca le mai ai in fibra capilara.
Stiu ca se folosesc produse Kallos, insa cei care le au mai au si wella, londa professional sau altceva. Tot ce trebuie sa faci este sa ceri exact ce produs vrei sa foloseasca, te interesezi inainte daca le are, daca nu, ti le cumperi si asa stii bine unde ajungi. Personal, cu toate mastile, vopselele, machiajele, kallosul nu exceleaza in nimic, eventual la raportul cantitate/pret. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Climazonul e un aparat computerizat care reduce timpul de actionare al vopselei, are aspectul unei casti, numai ca este mai inalt si mai mare. Intreb si eu ca si Walpu: de ce Kallos? De la multe vopsiri repetate in aceeasi culoare (chiar si diferite nuante ale aceleasi culori) e aproape imposibil sa treci la alta culoare care sa reziste fara sa-l decolorezi. Sau poti folosi in loc de vopsea, nuantator. Am inteles ca ar tine mai mult in cazurile astea.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 28-January 07 From: cluj napoca Member No.: 1,105 ![]() |
ma vopsesc acasa de multa vreme,dar ti-am zis, deja iesea aceeasi culoare orice as fi incercat. am auzit ca ar fi ceva mai buna vopseaua kallos. la radacina parul e crescut mai putin de jumate de centimetru, e saten deschis iar roscatul e ceva destul de inchis.
Nu vreau sa schimb culoarea decat cu 1-2 nuante, nu ceva radical. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 28-January 07 From: cluj napoca Member No.: 1,105 ![]() |
cred ca ati avut dreptate. se ia asa: una bucata tub de vopsea (rosu ca focul - denumirea culoarii) + oxidant si astepti sa iasa nuanta ... dupa o juma de ora m-am trezit bruneta. cum e posibil asa ceva?!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si eu tot kallos folosesc.O nuanta de blond.Sincer,mie imi place vopseaua asta.Tine bine pe par si pot sa spun ca nu mi l-am ars desi ma vopsesc din 2 in 2 luni (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu folosesc wella , la coafor ma fac pt ca acasa blond nu am cum in veci nu mi ar iesi , dar faza e ca nu arde parul cel putin la mine nu ustura radacina cat stau cu oxidantul in cap
la kallos in schimb si lorealul ( din magazin ) pt ca loreal profesional nu am incercat, mi a ars parul ca sa nu mai zic ca ustura pielea capulu. acuma depinde mult de persoana nu toate suntem la fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat - referitor la reteta pe care ai dat-o tu cu ulei de ricin, gaz lampant si alcool, ma tenteaza sa o incerc si eu.
Dar sa iti explic dilema mea. Fiindca eu locuiesc in Uk, m-am tot straduit sa aflu cum ii zice la gazul asta lampant in engleza, ca sa mi-l pot procura si am aflat ca ii zice parrafin. Buun. I-am zis sotului meu sa imi aduca de la serviciu si mi-a 'daruit' un bidon de 4 litri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si mi-a zis ca sunt nebuna daca ma dau cu el pe par... Citind ce scrie pe bidon: highest quality parrafin used in heaters and lamps, avoid contact with skin and eyes, irritating to skin etc.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) No, acuma ce sa fac? Cred ca fac o incercare diseara oricum, daca raman fara par va anunt. A, si in loc de alcool de 90 de grade...am sa folosesc whisky sau ceva...hmmm, maybe not. Wish me luck. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu exista produse gerovital acolo? au ei special pt par asa ceva cu petrol
ce curaj trebuie sa ai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ai grija sa nu te usture pielea capului ca e nasol (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
happyCat, mie nu-mi suna prea bine, orice ar fi...
ce problema atat de grava are parul tau incat sa recurgi la solutia asta ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:44 PM |
|