![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Maat - referitor la reteta pe care ai dat-o tu cu ulei de ricin, gaz lampant si alcool, ma tenteaza sa o incerc si eu. Dar sa iti explic dilema mea. Fiindca eu locuiesc in Uk, m-am tot straduit sa aflu cum ii zice la gazul asta lampant in engleza, ca sa mi-l pot procura si am aflat ca ii zice parrafin. Buun. I-am zis sotului meu sa imi aduca de la serviciu si mi-a 'daruit' un bidon de 4 litri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si mi-a zis ca sunt nebuna daca ma dau cu el pe par... Citind ce scrie pe bidon: highest quality parrafin used in heaters and lamps, avoid contact with skin and eyes, irritating to skin etc.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) No, acuma ce sa fac? Cred ca fac o incercare diseara oricum, daca raman fara par va anunt. A, si in loc de alcool de 90 de grade...am sa folosesc whisky sau ceva...hmmm, maybe not. Wish me luck. HappyCat sau cred ca ar trebui sa-ti spun CrazyCat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ai grija! Pune-ti si tu la ceafa prima data ca sa ai cum sa camuflezi eventualele minunatii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Whisky, huh? |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine fetelor....multumesc de sfat. Cred ca ma potolesc. Probleme mari nu am cu parul, insa imi cade destul de mult...desi nu e rar. Poate asa e ritmul parului meu, cade mult dar creste inapoi. Hmmm, raman doar la ulei de ricin+ulei de masline. O sa imi cumpar Gerovital cand vin in Romania in noiembrie, trebuie sa imi fac o lista cu ce am de cumparat ce nu se gaseste aici.
Va pup. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
E o masca impotriva caderii parului cu petrol de la Viva Natura, n-am incercat-o, dar am auzit ca e buna, poti s-o adaugi pe lista eventual (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Cred ca e cel mai bine asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai cumpara-ti niste vitamine pentru par si gata. Sa nu il prinzi strans rau ca si asta e o cauza.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Mastile cu petrol nu lasa un miros greu pe par?Ma refer la astea din comert (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu se mai face Gerovitalul cu petrol, ci cu ceva solutie uleioasa cu ihtiol care de-abia se intinde pe par si e icky-sticky si desi miroase mai putin puternic decat masca veche cu petrol, mirosul e mult mai gretos. Iuh!
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaa, pai eu il tin prins in coada in fiecare zi....poate si din cauza asta. Hmmmm, trebuie sa imi las pleata in vant atunci. Buna idee bacardi girl. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Imi merge mintea brici astazi domnule (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ai vazut cum am gasit noi cauza? Poti sa-l mai si prinzi dar mai rarut si mai largut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Fetele,ma ajutati si pe mine ca nu gasesc produsele Viva Natura si Vital Farco,voi ati vazut pe undeva?Ce nasol ca nu se mai fabrica lotiunea de la Gerovital cu gaz,de-asta n-am gasit-o eu toata saptamana trecuta,auzisem pareri bune despre ea si vroiam s-o folosesc ca imi cade rau parul.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dar folositi si sampon tratament pt caderea parului? Eu am mai scris pe aici, am fost foarte multumita de Phyto, pe langa faptul ca nu mi-a mai cazut, mi s-a regenerat si statea si foarte bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cum e masca de la Viva Natura? Ce contine? Am auzit multe pareri despre ea. Eu nu am foarte mare incredere in produsele romanesti, pe langa faptul ca mi se par romanii niste smecheri (nu generalizez acum), m-am uitat pe ingredientele unei creme (naturala cica) si m-am speriat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:13 AM |
|