IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

22 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ingrijirea parului: despre tratamente,coafoare..., tunsori,vopsit,indreptat,ondulat,trucuri
Meg
post Sep 10 2007, 09:56 PM
Post #151

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

mi-am cumparat (tot azi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) mult-laudatul ser pentru varfuri deteriorate de la avon. a mai avut cineva? initial l-am dat pe parul uscat (se poate si pe parul ud) si era oribil. dar cand s-a uscat nu mai arata asa..
l-a avut cineva? merge? oricum l-am luat acum, dar de curiozitate itnreb. ati fost multumite?
Go to the top of the page

+Quote Post
cris 82
post Sep 14 2007, 02:04 PM
Post #152

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 2,080

Eu am avut serul de la Avon,dar nu pot zice ca m-a dat pe spate,cred ca exista altele mult mai bune.

+Quote Post
ToothFairy
post Sep 14 2007, 04:29 PM
Post #153

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Salut fetele!E un paradox in perioada asta...foarte multa lume se plange de caderea parului...si asta o confirma si mama care e farmacist si f multa lume vine sa ceara produse anticaderea parului..m-am inarmat si eu cu vitamine B,Gerovital-lotiunea aceea uleioasa,niste flacoane cu o solutie ginseng,o tinctura de urzica pe care o beau diluata cu apa...ma cam imbuib,recunosc,dar la dermatolog daca merg sunt sigura ca`mi spune ca e de la stres (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) placa asta o pun toti..vad ca s-a mai stopat caderea parului,dar vreau sa fie ca inainte.O solutie "ca de la bunica" era cu fierberea radacinilor de urzica si limpezirea parului cu acea fietura..dar mi-e lene sa ma duc la cules de urzici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uleiu` de masline pare sa dea roade...incep sa cred ca solutiile naturiste-s cele mai benefice..asadar,sa fiti frumoase si cu plete sanatoase in vant!:)

+Quote Post
cris 82
post Jan 31 2008, 11:21 AM
Post #154

Tratabil
**

Am si eu o intrebare, voi cum folositi celebra masca cu ulei de masline si ou,adica o aplicati si la radacini?Va intreb pt ca eu nu am folosit-o si la radacina de frica sa nu mi se ingrase parul si mai rau si nu am avut rezultate vizibile,ma rog,eu si intrebarile mele "crete",dar chiar vreau sa o folosesc cum trebuie pt a avea si eu acele rezultate miraculoase de care vorbeste toata lumea.

+Quote Post
Diana.
post Jan 31 2008, 11:27 AM
Post #155

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cris, da, se aplica si la radacini pentru ca este hranitoare.
Atentie, la clatire apa trebuie sa fie "ca de la soare" pentru ca oul sa nu coaguleze. Parul se spala bine dupa ce te-ai asigurat ca nu mai ai ramasite de masca pe par.

+Quote Post
cris 82
post Jan 31 2008, 11:32 AM
Post #156

Tratabil
**

Mersi mult,Maat!Inseamna ca din aceasta cauza nu vedeam nici un fel de rezultate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ,bine ca am aflat care este secretul,dar crezi ca imi este buna si mie care am un par cu tendinta de ingrasare la radacini si ff uscat la varfuri? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 31 2008, 11:59 AM
Post #157

Fondator eLady.ro

La cit timp te speli pe cap si cu ce, Cris?

+Quote Post
cris 82
post Jan 31 2008, 01:08 PM
Post #158

Tratabil
**

Acum ma spal la 3-4 zile cu samponul Dumb Blonde-Tigi si folosesc apoi, masca Absolut Repair-L'Oreal.De ce?

+Quote Post
Diana.
post Jan 31 2008, 04:24 PM
Post #159

Fondator eLady.ro

Pentru ca spalatul des si cu cantitati mari de substante detergente pune si mai mult glandele sebacee la treaba, iar mastile si si balsamurile contin uleiuri vegetale si/sau animale care in grasa parul si mai mult. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

UIte aici: Ingrijire pentru par gras

+Quote Post
fortelady
post Jan 31 2008, 04:25 PM
Post #160

Musafir

mie imi e ceva neclar- daca mastile nu se pun la radacina, de ce trebuie pusa masca nu masca cu galbenus de ou si ulei de masline pe piele?

+Quote Post

22 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 02:36 PM