![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Dar ce face otetul?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Eu stiam ca e bun pt scalp, cand ai matreata, si pt curatarea eficienta a parului + stralucire. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . N-am incercat niciodata, totusi
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Otetul mai e bun la clatire daca apa din zona e calcaroasa rau.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu votez pt zeama de lamaie ii da luciu plus ca mirosul e mai frumos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zeama de lamaie usuca parul f rau, cum otetul n-o face.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Multam fain!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Zeama de lamaie iti deschide si culoarea parului, parca....
Dar am auzit de clatitul cu zeama de lamaie, cica era bun (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zeama de lamaie iti deschide si culoarea parului, parca.... Dar am auzit de clatitul cu zeama de lamaie, cica era bun (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu il foloseam cand nu eram vopsita tocmai pt ca dadea un luciu f intens , acuma depinde si cat de concentrat il faci, atunci poate s ar putea sa ti usuce parul |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, dupa clatirea cu apa cu otet, tie nu iti miroase parul a acru? Si eu m-am clatit asa mai demult, dar nu am putut suporta mirosul care a ramas in par, desi parul se facuse moale si lucios.
Am folosit otetul de mere si pentru baie, pentru ca am citit undeva ca este foarte bun pentru piele daca se pune in apa din cada. Dar la fel, miroseam dupa aia a acru! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu il clatesc inca o data dupa ce il frec bine in apa cu otet in care se limpezeste de toate reziduurie de sampon. Nu suport nici eu mirosul prea mult.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:51 PM |
|