![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Tot despre par...
Ce vopsea de par folositi? (in afara de henna, careia ii cunostem toate beneficiile) Care e cea mai buna vopsea chimica pe care ati folosit-o? In primul rand sa deterioreze cat mai putin parul, sa ii confere luciu pentru o perioada cat mai lunga si daca se poate sa reziste si culoarea cat de cat. Intrebare dificila? :fluierat: |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce vrei tu e cam imposibil :D
Pe mine mai nou ma intereseaza doar sa nu distruga parul si mai putin celelate aspecte . Garnier mi se pare cea mai ok din punctul asta de vedere . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
am apucat si eu sama splal in final cu produsele ALPECIN (pentur vizualizare www.sentia.ro), si vreau sa va spun ca numai dupa o singura utilizare mi se par super.mi-am luat samponul cu cafeina si balsamul care nu se clateste, la fel, cu cafeina....parul sta parca mai batzos, fara a fi aspru, se aranjeaza super ok, iar in timpul spalarii iti da o senzatie de racoare pana si pe ceafa, de fapt, oricunde unde ajunge o cantiatate mai mare de sampon.
singurul dezavantaj sesizat pana acum este faptul ca daca iti intra in oki samponul, plangi cu lacrimi de crocodil... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am sa va impartasesc un secret "teribil" , pe care il stiu de la o doamna in adevaratul sens al cuvintului, care, la venerabila virsta de peste 80 de ani are o podoaba capilara de invidiat.
Respectiva doamna m-a povestit ca a avut in tinerete o problema:era sa ramina cheala! Pina cind a aflat secretul unui par frumos si des, fara prea multa bataie de cap si fara prea multa cheltuiala. Reteta e extrem de simpla: 1/3 ulei de ricin 1/3 alcool de 90 de grade 1/3 gaz lampant. Toate aceste ingrediente se regasesc si in componenta solutiei contra caderii parului de la gerovital.Si daca o preparati voi acasa va ajunge la vreun sfert din banii pe care ii dati pe cea din comert. Cum se aplica: Inainte de a ne spala pe cap, se imbiba un tampon de vata sau un disc demachiant cu solutia pe care am obtinut-o din amestecarea celor trei lichide mai sus mentionate. Atentie: inainte de fiecare folosire se agita puternic sticla. Si frecati radacina parului energic, vreo 10 minute. Apoi mai stati asa inca vreun sfert de ora, desi cam muta nasul, dupa care va spalati in mod normal. NU ramine miros dupa spalare. Rezultatele apar dupa maxim o luna. Parul nu mai cade, se indeseste, devine mai rezistent si mai stralucitor, chiar secretia de sebum se regleaza, plus ca se scapa si de matreata sau de xirodermie. Inainte de culcare, masati-va pielea capului cu buricul degetelor, fara a apasa prea tare, doar cit sa puneti singele in miscare.Una din cauzele caderii parului e si circulatia proasta. Daca nu va puteti apuca pielea scalpului intre doua degete, aveti nevoie de acesta masaj, cel putin o data pe zi. Ce mai strica parului? Folosirea exagerata a uscatorului,s olutiile prea puternice (vopseaua, decolorantul). Eu am folosit reteta, si da rezultate remarcabile. Din pacate timpul nu mi-a mai permis sa continui "tratamentul" in ultima perioada. V-am pupacit! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si eu sunt fericita consumatoare de henna fac 2 ani in iulie .... am parul cret si in timp din cauza vopselelor s-a deteriorat ... culmea e ca n-am folosit niciodata o culoare f diferita de nuanta naturala si totusi parul meu incet incet a scapat de sub control ... era un sampon colorant Palette daca nu ma insel care nu ataca firul de par si tinea foarte mult .... dar o VOPSEA care sa nu aiba efecte daunatoare n-am gasit ... poate pe un par lins nu se observa dar parul cret il ciufulise tare era uscat aproape casant si nu se mai aranja nicicum ...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Elenuta, ne luam si Node? Se pare ca e o comoara, Bioderma asta... :D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am descoperit si eu o reteta...interesanta, mai ales impotriva caderii parului, dar si pentru a-l face mai matasos. E foarte simpla, in sticla de sampon preferat se adauga cateva picaturi de ulei de catina, in original erau 50 ml la o sticla de sampon de 250 ml, mi s-a parut mult si ca sa nu iasa ceva foarte uleios am redus la 20 picaturi la 1/2 sticla de sampon (test). Eu am folosit Elseve rosu si mi-a placut rezultatul, acum am Revlon si ma gandesc sa-l imbunatatesc si pe asta, dat fiind faptul ca mi se pare ca orice sampon imi agreseaza mai nou pielea capului.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Apropos de placi de indreptat uite ce am avut eu http://www.hairstraightening.net/Sedu-hair...aighteners.html
e si o poza cu inainte si dupa ..... este o placa absolut miraculoasa. imi lua maxim 5 minute sa-mi intind parul.... am facut-o cadou cuiva pt ca-l prefer cu look-ul lui natural. Aveam si o lotiune care se numea sleek look poate a aparut si-n Ro marca Matrix http://www.matrix.com/products/sleek_look/...n_smoother.aspx parul sta impecabil cateva zile .... |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Hasulica eu am placa remington si sleek look asta de care zici tu, se gaseste in saloane de coafura la 35 ron si placa am luat-o din Cora, sunt foarte multumita de ea :D
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Delphi si eu cred ca ma inscriu la Node...asta daca elle nu se supara pe noi si mi-l cumpara si mie...:)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:03 AM |
|