![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Bravo Piri si la mai multe kile in minuc!cate vrei tu! Trebuie sa recunoasc ca sunt multumita cu starea fizica si "mentala" la care am ajuns acum.Daca o fi sa mai scad in greutate ceva, nu ma supar, dar nu ma deranjeaza nici daca raman asa cum sunt acum. Ma simt mai energica, am mai multa rezistenta fizica,ca sa nu mai pun si ca mi-am recastigat aproape greutatea din tinerete. Aspectul tineresc pe care l-am castigat, ma binedispune, chiar daca arat "din spate liceu, din fata muzeu".Din pacate pentru ridurile de pe fata si pentru aspectul de "fata cazuta", nu exista nici un regim Monti. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ma bucur ca te simti bine si ca ai juns la greutatea dorita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Te rog sa nu mai citezi pentru ca se intelege ca ii raspunzi antevorbitorului. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna fetelor, ma numesc Rodica si de 3 zile am inceput si eu sa tin dieta Montignac....Sper sa dea rezultate ....Toata viata am incercat sa slabesc cu diete hipocalorice sau alte lucruri de genul acesta....De mai bine de un an nu am mai tinut niciun fel de dieta insa este momentul sa pun piciorul in prag. Sunt foarte entuziasmata si as vrea sa invat si de la voi cat mai multe lucruri sau sa stiu ce greseli sa nu fac...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Rodica! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Bine ai venit! Ma bucur ca grupul nostru se mareste incetul cu incetul. Spor la pierdut kg! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
va multumesc mult ...
Intentionez sa slabesc 20 de kg:(...din pacate am un numar prea mare de kg ...ce-i drept ca si structura osoasa este pe masura plus ca am 1.73 inaltime....am inceput impreuna cu mama mea ...sper sa ne tinem amandoua de treaba:)...in aceasta ideea m-am si logat aici...pentru momentele cand voi ceda...sa am ceva in plus care sa ma motiveze...atatea exemple pozitive |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai avem "cupluri Monti" mama-fiica pe forum si te asigur ca functioneaza! Impreuna va e si mult mai usor, nu trebuie sa gatiti de doua ori, va impulsionati una pe cealalta si aveti inca un motiv sa va legati si mai tare relatia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noi sintem aici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bine ai venit, Rodica. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Metoda Montignac nu este neaparat o dieta, cat un mod de viata si de alimentatie sanatos si echilibrat. Slabitul este doar unul din efectele sale pozitive. Daca vrei sa afli daca gresesti te asteptam si pe tine cu meniul zilnic la topicul respectiv sau cu alte intrebari. Va urez succes si tie si mamei tale. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
da m-am exprimat gresit intr-adevar...am inteles ca trebuie sa percep tot acest proces ca fiind un stil de viata sanatos ...si asta fac ...doar ca sunt obisnuita sa mananc imprastiat ...orice prostie indiferent de ora...total gresit....vreau sa am ambitia sa renunt la aceste proaste obiceiuri pentru totdeauna...am sa scriu ce am mancat azi insa am vazut ca la topicul respectiv nu s-a mai postat din iulie sau ceva de genu...poate nu ma uit unde trebuie...ma scuzati ..sunt noua:P
|
|
|
![]()
|
|
Uite aici la Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A IV-A, Idei pentru meniuri Montignace este topicul actual.
O sa te rog sa folosesti litera mare la inceputul propozitiei si sa nu folosesti atat de des punctele de suspensie, pentru ca este greu pentru cel care citeste sa urmareasca ideea. Multumesc, te astept cu meniul de azi. (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:49 PM |
|