![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bun venit Rody (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Bravo,Rodi! Esti o curajoasa ca noi toate.Bine ai venit!Te asigur ca o sa ai rezultate daca te tii de treaba corect. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) ,Rodi!
Si la mine a fost la fel,am inceput eu regimul(ca si mama) si am cooptat-o si pe fiica-mea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Va multumesc pentru mesaje. Sunt foarte fericita ca am intrat pe acest forum si tin legatura, impart idei, primesc sfaturi foarte folositoare...
Pana acum e foarte bine, imediat e o saptamana de cand am inceput si ma simt minunat, doar ca nu vreau sa ma cantaresc pentru ca mi-e prea frica. Cred ca astept sa treaca o luna si apoi sa vad ceva rezultate notabile. Multumesc inca o data pentru incurajari, chiar conteaza! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Cata rabdare poti sa ai cu cantaritul. Eu si acum, dupa cateva luni ma cantaresc cateodata prea des. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Poate ca dupa o saptamana si tu ar trebui sa te cantaresti ca sa vezi cum au avut alimentele mancate influenta asupra organismului tau. Desi mananci conform, unele alimente pot avea un efect negativ, depinde de fiecare persoana in parte.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
deci cine ma vede nu zice ca am atatea kg. Am oase grele:(. O sa ma cantaresc cred saptamana viitoare. Mi-am cumparat cantar nou miercuri ca sa vad si gramajul nu doar kg. Sper sa fie bine. Pe mine intotdeauna m-au ajutat lucrurile pozitive. Cele negative uh....ma supara rau:(.
Sa vedem. Eu am incredere si sunt tare pe pozitie:d Chiar ma simt bine asa si nu vreau sa renunt la acest stil de viata. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 3-December 09 Member No.: 7,572 ![]() |
Buna fetelor! Sunt si eu de o saptamana MM. Sunt din oradea si am 16 ani. 160 m si 60 de kg. vreau sa slabesc 5-8 kg. Am ales MM dupa lupte cu diete hipocalorice si pt ca am cazuri de diabet grave in familie asa ca impusc 2 iepuri dintr`o data. Sunteti cele mai tari! Am doar o intrebare: Faina lui Teo e conforma? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) site: editat
This post has been edited by bookaholic: Dec 10 2009, 10:42 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ioana, ai fost deja avertizata si ti s-a raspuns si la intrebare. Nu este conforma!
Bine ai venit dar te rog sa ai grija pentru ca nu ai inceput cum trebuie: te rog sa nu mai faci reclama la site-uri romanesti! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca insista, o sa isi ia ban si gata. Deja e penibila faza. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Ioana,bine ai venit!Hai ca ti-ai luat-o!Cred ca esti de buna credinta si poate esti iertata de data asta.Monti spune ca un asemenea regim de viata se incepe daca esti ocnvinsa ca pana la sfarsitul vietii esti de acord sa nu mai mananci anumite produse alimentare deloc,adica sa le scoti definitiv din alimentatia ta (aceasta teoretic )ptr ca se mai poate scapa usor pe langa dar imediat treb luate masuri si si acelea nu mai au rezultatele aceleasi daca se repeta.Sper sa nu te fi dezamagit ci dimpotriva sa te fi facut si mai inversunata in acest demers
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:20 PM |
|