![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 3-December 09 Member No.: 7,572 ![]() |
Scuze n`am vrut sa fac reclama. Doar sa va arat despre ce e vorba. Mama a luat`o nu eu. Oricum eu raman la faina mea de soia si naut. Scuze inca o data pentru greseli nu a fost cu intentie. Am mai intrebat inca o data pentru ca nu stiam de ce nu s`a postat dincolo dar mi`am dat seama ca are nevoie de acordul administratorului dupa. Iertare si spor la sabit. Pupici.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 13-July 09 Member No.: 6,823 ![]() |
buna dimineata,fetelor.
am o mica nelamurire,da sa nu va suparati... nu mai gasesc continuare la ce mancam montignac. se mai poate discuta? multumesc. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) !
Asa bine e sa vezi ca incet incet mai apare cate o persoana care vrea sa isi intrebuinteze acest stil de viata. Am vazut ca ai gasit topicul intrucat ne-ai scris ce ai mancat la cina. Multa bafta! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 22-January 10 Member No.: 7,825 ![]() |
Buna seara !
Sunt Rocsy si vreau sa ma alatur montignacelor. Am citit cartea lui Monti "Mananc, slabesc si ma mentin" si desi am inteles in mare principiul acestei diete nu prea am inspiratie in intocmirea meniurilor de zi cu zi. DE aceea am nevoie de sprijinul vostru. Am citit deja jurnalele voastre "Ce mananc azi" si incerc sa-mi fac si eu meniul dupa voi. Sper sa reusesc sa dau cateva kg jos si mai ales sa-mi schimb stilul de viata. Wish me luck! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bine ai venit la noi, Rocsy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bafta cu dieta! E nemaipomenita. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bine ai venit si succes in continuare. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Daca ai nelamuriri poti sa-ti postezi meniul sau sa ne intrebi, te ajutam atat cat putem. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Rocsy!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Rocsy, ti-am mutat ultimele postari aici. Te rog sa scrii in topicul respectiv daca mai ai nelamuriri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 28-January 10 Member No.: 7,868 ![]() |
Buna fetelor!
Ma bucur asa mult ca am descoperit acest forum. De luni,1 feb. m-am apucat si eu sa tin Monti. Am cartea "Ma hranesc deci slabesc" si am citit-o de vreo 2 ori. Din ce am mai citit eu pe forum daca am inteles bine in cartile lui mai noi s-au mai schimbat anumite lucruri. Sper sa aflu aceste modificari de la voi. Pana una alta urmez "instructiunile" din cartea veche. Astazi e a 3a mea zi de Monti si pana acum m-am descurcat binisor, fara sa trisez. Vreau sa dau jos cam 14 kg si cred ca cu ajutorul, si sfaturile din experienta voastra o sa ma descurc. E asa bine sa stii ca nu esti singura si ca alte fete tin acelasi regim ca tine. Ma bucur mult ca sunt in grupul vostru. |
|
|
![]()
|
|
Bine ai venit Noemi si succes la slabit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Te asteptam cu drag la discutiile despre metoda Monti. This post has been edited by Book: Feb 3 2010, 02:53 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:23 PM |
|