![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Bine-ai venit in club, Andreea!
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 28-July 08 Member No.: 4,355 ![]() |
ms pentru primirea calduroasa (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
chiar mi-a placut mult de voi aici pe forum... sunteti o familie mare mare (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) dar am si eu o intrebare: ce este "panada"??? paine filosofala...cam greu...nu gasesc faina integrala in giurgiu (orasul meu de la dunare). cred ca as putea sa ma duc si in bulg la ruse, dar nu am mai mers de mult si nici nu stiu sa citesc pe etichete avand in vedere ca nu stiu limba si chiar daca as avea faina...tot nu cred ca m-as incumeta ca sunt prea noua n bucatarie...dar cum se zice, e un inceput pt toate (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif) pana la o noua citire, vointa multa si multumesc |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Bine v-am gasit!
Sa ma prezint repede, caci nu stiu daca nu renunt. Am 41 de ani in buletin, vreo 18 in suflet, 1,63m si vreo 10 kg in plus adunate intr-un an datorita glandei tiroide care a inceput sa faca mofturi: ba am slabit, ba m-am ingrasat. Acum am 61,5 Kg. Sunt mamica unei fetite dulci si alintate, care are 6 ani. V-am descoperit in iunie, mi-ati placut. Sunteti amuzante, inteligente, prietenoase. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ne bucuram ca te afli printre noi! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 30-September 08 Member No.: 4,840 ![]() |
sunt noua.....Andreea ma numesc...as vrea sa tin si eu acest regim
am 18 ani..1.60 m si 72 kg...am pus 20 de kg in ultimii 2 ani..vreau tare mult sa slabesc!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) blondayoyo! Ia spune-ne, nitel sport faci?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 25-September 08 Member No.: 4,808 ![]() |
Cioc-cioc! Se poate? Vreau şi eu să împărtăşesc din experienţa Montignac alături de voi. Am intenţia să mă apuc serios de treabă...după ce citesc cartea/cărţile. Sper să aveţi răbdare cu mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Speram sa ai si tu rabdare sa citesti tot ce s-a scris si pe forum si pe site despre dieta montignac
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 25-September 08 Member No.: 4,808 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Speram sa ai si tu rabdare sa citesti tot ce s-a scris si pe forum si pe site despre dieta montignac Am citit mare parte din discuţiile voastre, m-am familiarizat oarecum cu dieta, care pare a fi una echilibrată, mai mult un mod de viaţă. Aş vrea doar să citesc si ce-a scris părintele acestei diete. Mulţumesc pentru încurajări. Numai bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
[color="#000000"][/color]buna seara
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:18 PM |
|