IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

57 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cat ai slabit deja?, Topic cu datele montignacelor
kalua
post Jun 2 2008, 11:58 AM
Post #61

Musafir

Bravo lui! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Pai tocmai asta-i, imboldul trebuie sa vina de la el, degeaba l-ai fi batut tu la cap ca-i bine si sanatos daca el n-ar fi fost convins ca vrea sa se apuce serios de Montignac.
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 2 2008, 11:59 AM
Post #62

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Raportez si eu la al meu 9 kg pierdute ...in juma` de an...cu mici abateri( cartofiori prajiti sau pilaf) ,dar renuntand in totalitate la paine,sucuri,fainoase ...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La mine vreo 3 kg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 2 2008, 12:00 PM
Post #63

Musafir

wow, Empty! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jun 2 2008, 12:01 PM
Post #64

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Cred ca e cazul sa ma apuc si eu...nu-mi place de mine, parca si apa ma ingrasa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Kalua, din cate am vazut eu cred ca Monti e un regim foarte bun si pentru gravide

+Quote Post
kalua
post Jun 2 2008, 12:09 PM
Post #65

Musafir

Da, e bun, dar e mai bine sa nu te apuci de cura de slabire in timpul sarcinii, si-asa corpul sufera multe schimbari in perioada asta. E minunat pentru cine a tinut dinainte de sarcina si continua si-n timpul ei.
Te apuci dupa, daca vrei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jun 2 2008, 12:10 PM
Post #66

Incurabil

nu pot sa tin cura, clar...dar sa urmez niste reguli Monti cand combin alimentele n-are cum sa-mi dauneze zic eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 2 2008, 12:11 PM
Post #67

Musafir

Althe, cand oi fi eu graviduta (dac-o da Domnu') sa stii ca eu nu ma las de Monti, in linii mari. Ca voi mai face eu mici abateri din cand in cand, asta e, dar principiile mi le-am insusit prea bine ca sa le incalc.
Nu dispera, asa e cu sarcina, iei in greutate. Plus ca acum trebuie sa mananci putin si des.

+Quote Post
Altheea
post Jun 2 2008, 12:17 PM
Post #68

Incurabil

Da, exact la asta ma gandeam si eu, Roxi! O sa studiez topicurile de Monti si sunt sigura ca voi gasi destule retete foarte sanatoase. Pricipiile de baza le-am inteles si eu, nu este un regim chinuitor. Plus ca au afisat fetele niste retete delicioase! O sa incerc Monti pentru ca am inteles ca glucidele imi fac mie probleme acum.

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 2 2008, 12:40 PM
Post #69

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

da kalua...de la 78kg la 69kg..il invidiez...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Poll
post Jun 6 2008, 03:51 PM
Post #70

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,021

Buna, intru si eu in clubul MM .. eu incep de azi. Pana acum am tinut o cura drastica de infometare si sport timp de o luna de zile si am slabit de la 80 kg la 75 kg, inainte de asta, in aprilie am tinut cura cu ciorba de varza si am slabit de la 86 kg la 80 kg.
De o saptamana nu mi se mai intampla nimic, chiar daca nu mananc si fac si miscare, jumatate de ora pe zi pilates sau bicicleta eliptica dar nu mai dau jos nici un gram, doar ma simt ametita si obosita si... nu ma pot concentra la nimic.

+Quote Post

57 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 07:01 PM