![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo lui! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Pai tocmai asta-i, imboldul trebuie sa vina de la el, degeaba l-ai fi batut tu la cap ca-i bine si sanatos daca el n-ar fi fost convins ca vrea sa se apuce serios de Montignac. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Raportez si eu la al meu 9 kg pierdute ...in juma` de an...cu mici abateri( cartofiori prajiti sau pilaf) ,dar renuntand in totalitate la paine,sucuri,fainoase ...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La mine vreo 3 kg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
wow, Empty! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Cred ca e cazul sa ma apuc si eu...nu-mi place de mine, parca si apa ma ingrasa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Kalua, din cate am vazut eu cred ca Monti e un regim foarte bun si pentru gravide |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, e bun, dar e mai bine sa nu te apuci de cura de slabire in timpul sarcinii, si-asa corpul sufera multe schimbari in perioada asta. E minunat pentru cine a tinut dinainte de sarcina si continua si-n timpul ei.
Te apuci dupa, daca vrei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
nu pot sa tin cura, clar...dar sa urmez niste reguli Monti cand combin alimentele n-are cum sa-mi dauneze zic eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Althe, cand oi fi eu graviduta (dac-o da Domnu') sa stii ca eu nu ma las de Monti, in linii mari. Ca voi mai face eu mici abateri din cand in cand, asta e, dar principiile mi le-am insusit prea bine ca sa le incalc.
Nu dispera, asa e cu sarcina, iei in greutate. Plus ca acum trebuie sa mananci putin si des. |
|
|
![]()
|
|
Da, exact la asta ma gandeam si eu, Roxi! O sa studiez topicurile de Monti si sunt sigura ca voi gasi destule retete foarte sanatoase. Pricipiile de baza le-am inteles si eu, nu este un regim chinuitor. Plus ca au afisat fetele niste retete delicioase! O sa incerc Monti pentru ca am inteles ca glucidele imi fac mie probleme acum.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
da kalua...de la 78kg la 69kg..il invidiez...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 6-June 08 Member No.: 4,021 ![]() |
Buna, intru si eu in clubul MM .. eu incep de azi. Pana acum am tinut o cura drastica de infometare si sport timp de o luna de zile si am slabit de la 80 kg la 75 kg, inainte de asta, in aprilie am tinut cura cu ciorba de varza si am slabit de la 86 kg la 80 kg.
De o saptamana nu mi se mai intampla nimic, chiar daca nu mananc si fac si miscare, jumatate de ora pe zi pilates sau bicicleta eliptica dar nu mai dau jos nici un gram, doar ma simt ametita si obosita si... nu ma pot concentra la nimic. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:01 PM |
|