![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cimbru in piftie? n-am mai auzit, insa cred ca nici nu mi-ar place.
piftia de curcan ar fi mai gustoasa fata de puii facuti pe banda rulanta si in plus, curcanul e si mai gelatinos. foarte faina pizza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am mancat din curcan care e super gustoasa the best (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , sau amesteca porc cu pui
in piftie stiu ca se pune dafin, piper, sare si usturoi |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie nu-mi place cu dafin ca la noi acasa nu s-o pus dafin decit la muraturi si la sosul de chiftelute. Si mai pun doar la chili , la fiertul leberului si la o reteta proprie de friptura de vitel.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
la noi sare, piper, usturoi si gustul lasat de carne
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie asa de mult imi place dafinul, la orice sos sau tocanita as pune, doar ca nu toata lumea de la mine din familie suporta
mai am cateva condimente preferate cum ar fi oregano , busuioc, leustean, telina si piperul boabe negru , alb nu mi place deloc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Prajii cu prune.
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1015501.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc pentru reteta! Arata bestial prajitura cu prune. Am facut si eu dar cu compozitie ca de chec turnata in forme de briose cu cate o jumatate de pruna in fiecare.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Tre' sa-mi iau si eu o forma d-aia de muffins. Bune tare muffins-urile alea. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu am pus prunele in forma apoi am presarat zahar vanilat si scortisoara, apoi am pus zahar ars peste ele, niste unt topit da' nu mult, mergeau nuci sau alune de padure, da' nuci mi-a fost lene sa curat. Si am facut un pandispan din 4 oua si 5 linguri mai rase de faina si 5 linguri de zahar. This post has been edited by Master of Norules: Aug 31 2008, 11:11 AM |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Paste cu sos de carne tocata si cu branza Feta
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/maxa.jpg) Si farfuria nu e ciobita, au vapsit-o prea tare acolo unde se vede. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:38 AM |
|