![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cozonacii bunicii tale lxn arata (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Friptura arata beton Kalua din care parte de vitel e carnea? Si cum ai facut-o? Ce fain ti-ai iesit Rigo, Cleo (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , stiind cat e de gustoasa si mi-a mai ramas inca o bucatica in frigi si tot salivez cand o vad la tine. Prajitura cu napolitane arata tare fain e coapta sau cu ce e umpluta? Si pasca e yamii. Eu cu mielul nu ma omor, am mancat ieri la soacra-mea o bucatica da nu ma impresoneaza deloc. In schimb a facut soacra-mea un drob bun de tot. Am cerut si la pachet si ne-a dat un sfert. This post has been edited by Master of Norules: Apr 28 2008, 07:14 AM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai de mine, Teo, ce de bunataaaaati! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Vin peste tine daca mai ai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pofta sa ai ca mancare e destula! Hai ca te astept (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ce s-a mai muncit si la Teo (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Norulet uite reteta la cea cu foi de napolitana |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asta e friptura de miel (astazi tura 2, prima a disparut cu viteza luminii, Ingerul meu nu se joaca cind e vorba de mielut!)
Nu va lasati pacalite, nu e arsa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce e inchis la culoare e grasimea care la coacere devine crocanta si buna rau. (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/fripturademielpaste2008.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arata de mi s-a umplut gura cu apa, Maat! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Si bunataturile lu' Teo si-a cleolicii sunt tari! Teo, cand terminati, frate, atata mancare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Master, eu fac fripturile la cuptor la temperatura redusa, cateva ceasuri la 80°C, ies o minunatie. Habar n-am ce bucata din vitel era. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kari, sincer, eu nu prea imi dau seama cum arata, ca aparatul meu e de-ala ieftin (am jurat ca nu mai imi iau scump! ) si de la laptop nu prea imi dau seama cum se vede de fapt poza... Insa de buna, e buna. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Si eu tot la foc mediu spre mic fac fripturile, plus ca nu le las fara zeama deloc, altfel se uscuca si se fac sfarog... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
moaaamaaaa, ce de bunatati pe-aici. noroc ca, desi n-am mancat exagerat, sunt plina, asa ca pot savura pozele voastre fara sa-mi chioraie matele. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oaaaaaauuuuuuuu Teo apai mancarea aia cere musafiri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Multam Cleo de reteta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multam de hint Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Frpitura arata merveilleux Di si eu nu-s fan miel. Offtopic nu ma lua de mot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : De ce nu-ti iei Di un aparat mai scump de pozat, creste calitatea pozelor considerabil. Eu vreau pe viitor sa-mi iau unul cu zoom fizic mare ca scoate ala niste poze de dai pe spate. This post has been edited by Master of Norules: Apr 28 2008, 06:21 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 03:11 AM |
|