![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Ce parere aveti despre pantalonii in carouri?
(bondage, tweed, tartan, punk, urban... (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) ) Draguti. Purtati? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
nu ma dau in vant dupa carouri... dar mi-ai starnit curiozitatea. exista carourile scotiene ... englezesti etc? care-s diferentele? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
sunt sexy la o fustita, dar nu ma atrag deloc la pantaloni. sunt prea rebele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Carourile scotiene se numesc tartan si sunt combinatii de diverse culori. Fiecare clan scotian (si sunt o gramada) are tartan-ul lui special, astfel incat daca vezi pe cineva ca poarta un kilt intr-o anumita combinatie de culori, stii carui clan ii apartine.
Din acest material care se numeste tweed se fac kilt-urile scotiene, precum si alte fuste si pantaloni. Kiltul este o fusta traditionala scotiana pe care o poarta barbatii (sau femeile) - vezi poza. Asa se imbraca barbatii in Scotia cand se casatoresc sau la diverse sarbatori. Carourile englezesti...daca nu ma insel asta se refera la faimoasele carouri Burberry, o combinatie de rosu, bej, alb si negru (vezi poseta). Exista esarfe, genti, haine si multe alte produse Burberry in carouri de genul asta. Cat despre carouri in general... daca nu sunt prea stridente mie mi se par ok. (IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff90/happycat01/kilt.jpg) (IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff90/happycat01/geanta.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
pozele nu s-au atasat.. in schimb abia mi-am putut dezlipi privirea de la matzu din profilul tau. e poza facut la expozitie, nu?
(sorry de intrebarea off-topic) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oare de ce nu s-au atasat pozele? Eu ieri am verificat si se vedeau. Le mai atasez inca o data. Off topic: fanny, motanelul din poza e al meu, il cheama Jasper si e foarte dragut. De fapt am 2 motanei frati care sunt aproape identici. (IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff90/happycat01/kilt.jpg) (IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff90/happycat01/geanta.jpg) |
|
|
![]()
|
|
total off-topic. Happy, fugi la topicul ,,Poze cu animalute'' si presteaza niste foto cu frumusetile tale mustacioase. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 4-March 08 Member No.: 3,427 ![]() |
Ce parere aveti despre pantalonii in carouri? (bondage, tweed, tartan, punk, urban... (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) ) Draguti. Purtati? Ador carourile !port pantaloni in carouri,foarte multe perechi am !acum vreau sa trecf si la buline ! |
|
|
![]()
|
|
Dramatica schimbare. Probabil e din cauza primaverii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apropo, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si mie-mi plac mult, dar nu am nimic in carouri. A, ba da, am... un sacou gri in carouri. Vreau sa-mi fac niste pantaloni dar vreau carourile pe diagonala si sa fie pana... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Buline, hmmm, vreau o rochita scurta, largade sus pana jos incretita pe elastic deasupra sanilor si dedesuptul lor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:31 PM |
|