IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce citesti acum ?
Diana.
post Jan 4 2012, 11:54 PM
Post #771

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Mananca_Roaga-te_Iubeste.jpg)
Mananca, roaga-te, iubeste, de Elizabeth Gilbert. Am cumparat-o cu ceva ani in urma si am incercat de vreo 4 ori sa o citesc. Niciodata pina acum nu am fost in stare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Un fenomen cultural american
Bestseller New York Times
Bestseller al Asociatiei Librarilor Americani
Traduceri în 30 de limbi
10 milioane de exemplare publicate în lume
Film cu Julia Roberts și Javier Bardem

La 30 de ani, Elizabeth Gilbert are tot ce-si poate dori o femeie ambitioasa. Si totusi e asaltata de indoieli, sufera de panica si insatisfactii. Urmeaza divortul, prabusirea in depresie, o relatie catastrofala... Asa ca Liz abandoneaza totul si pleaca in lume de una singura. In Italia, gusta la dolce vita si deliciile ei culinare, punand pe ea "cele mai fericite 12 kilograme din toata viata". In India, afla intr-un ashram, prin asceza (trezire la 4 dimineata, meditatie si frecat de podele), ce este cautarea spirituala. In Indonezia, incearca sa-si reconcilieze trupul cu sufletul, sa descopere echilibrul care se cheama fericire - si isi gaseste marea dragoste. Uneori, fericirea se afla la capatul lumii. Calatoresti ca sa ajungi la tine insati. Ca sa te descoperi.

Devenita rapid besteseller New York Times si besteseller al Asociatiei Librarilor Americani, aceasta carte aparuta in 2006 este perfect rezumata de insusi subtitlul sau: One Woman's Search for Everything through Italy, India and Indonezia (O femeie cauta lucrurile cu adevarat importante in Italia, India si Indonezia). Mananca, roaga-te, iubeste sta la baza unui film avand-o ca protagonista pe Julia Roberts (producator Brad Pitt, regizor Ryan Murphy), care urmeaza sa fie lansat anul acesta
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Jan 5 2012, 12:17 PM
Post #772

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Si eu am citit cartea asta, insa nu se prindea de mine neam. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mi-a luat multa vreme sa o termin si sincer va zic, n-am retinut mai nimic din ea. Mi-am propus sa vad filmul, poate poate...

Pe noptiera mea in continuare zace "O zi". N-am avut timp deloc sa citesc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Jan 7 2012, 02:33 PM
Post #773

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Si cum ti s-a parut, Diana? Mie mi-a placut foarte mult. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Teo, filmul e mai slab decat cartea, mai degraba pentru frumusetea imaginilor il vezi.
Eu am citit multe carti ineresante in ultima vreme, ultima fiind Eleganta Ariciului - Muriel Barbery. O carte care, la prima impresie, mi s-a parut usor naiva, dar care m-a prins pana la urma, lasandu-ma sa extrag niste idei frumoase.

This post has been edited by Globetrotter: Jan 7 2012, 02:38 PM

+Quote Post
Diana.
post Jan 8 2012, 02:38 AM
Post #774

Fondator eLady.ro

Book,am sa iti spun parerea mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

"Mananca, roaga-te, iubeste" de Elizabeth Gilbert

IMHO... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 10 2012, 03:18 PM
Post #775

Fondator eLady.ro

Vreau sa ma apuc astazi de Traficantul de arme / The Gun Seller, scrisa de Hugh Laurie. Stiri voi, Dr. House (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am cumparat-o ce vreo jumatate de an si inca nu m-am apucat de ea, trebe sa o caut, ca nu mai stiu nici pe unde am pus-o. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2012, 05:42 PM
Post #776

Fondator eLady.ro

Am inceput aseara Lumina de august, de William Faulkner,. Traficantul de mai sus s-a dat la fund, nu stiu unde l-am pus. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si cum imi place Faulkner, ma mir ca mi-a scapat pina acum, desi o aveam in casa. Nu-i asa ca-s o figura?!

+Quote Post
albinuza
post Jan 13 2012, 05:56 PM
Post #777

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Acum citesc "Castelul din nori s-a sfaramat" de Stieg Larsson. Este partea a 3-a din trilogia Millennium. Pe mine m a prins tare, merita citita toata trilogia.
SI am mai citit in ultimul timp. Va mai zic alta data! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2012, 08:03 PM
Post #778

Fondator eLady.ro

Secretoasa mica!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Jan 13 2012, 10:53 PM
Post #779

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Femei indragostite - D. H. Lawrence Nu mi-a placut asa de mult, mai am putin si o termin...

+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2012, 11:03 PM
Post #780

Fondator eLady.ro

Stiu ca mie mi-a placut Lawrence la vremea respectiva, Cire. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fii si indragostiti... Parca vad cartea inaintea ochilor si-acum.

+Quote Post

88 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:55 AM