![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu vad doua varfuri. Doua varfuri, nedoua, bradu-i frumoooos tare.
Si gentuta Marbellei o gasesc mortala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ma apuca tristetea cand ma gandesc ca acusi trebuie sa strangem minunatiile. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu string pe 8. Nu mai devreme; mai tizriu, posibil. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pacat ca nu dureaza Craciunul o luna...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici se strange cam pe 5, de Boboteaza sa nu mai fie. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mie imi e asa drag bradul de Craciun, ca l-as lasa vre-o luna al meu sot e cu graba dar anul asta cred ca o sa-l lasam mai mult.Nu m-am invretnicit sa-i fac poza e tot stufos, da' poate maine il trag in poza.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fa-i poza si pune-o aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tare bun topicul asta, cidn ni s-o face dor de ei, mai dam o tura... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/bradut.jpg)
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/glob2.jpg) (IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/glob1.jpg) Bradutul nostru si 2 dintre globurile mele preferate |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ce de frumuseti (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . da, al meu are doua varfuri, dar vazui asta doar acasa dupa ce l-am luat, asa ca i-am apreciat unicitatea si l-am impodobit ca atare. La Multi Ani, fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Nici eu nu am mai vazut asa ceva. E un bradut cu totul special. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce tare-i ala cu doua varfuri. E siamez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Frumosi foc bradutii, intr-adevar, Di, avem la ce casca ochii la vara, pe canicula (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar azi mi-a povestit o prietena ca ai ei au avut un brad cu 4 varfuri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Probabil sunt brazi carora le-a fost taiata partea de sus (si vanduta ca bradut foarte mic, de ex.) si isi tot face varfuri noi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:18 AM |
|