![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu de Craciun am primit printre altele o bluzica pe care m-am hotarat sa o schimb pentru ca era putin cam mica.
Dupa Craciun am fost in magazin si nu mai aveau bluza ca a mea, asa ca am zis ca o sa aleg altceva. Si pentru ca erau mari reduceri de pret, de valoarea acelei bluze am venit inapoi cu: 2 pulovere, o jacheta foarte draguta, o pereche de papuci de casa si un pachet cu chiloti! Buna afacere! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) kalua...las' ca e frumos in Sharm el Sheikh sau cum ii zice, am vazut azi niste poze pe net in timp ce cautam o destinatie de vacanta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
happy, chiar ca buna afacere! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am mai primit o crema de maini de la Plafar cu manusi de-alea din bumbac (de imbracat noaptea, dupa ce s-au cremuit mainile en gros), chiar ma bucur de cadoul asta. Mr. kalua mi-a bagat sub nas zilele trecute ziarul in care scria ca Sarkozy cu Carla lui au fost la Sharm al Sheik si ca locul ala e fitos, nu stiu ce domnitor de Abu Dhabi are o vila acolo (de parca la Marbella n-au o gramada de VIP-i vile, dar mie una nu-mi place deloc acolo), bla, bla. In orice caz m-am mai domolit si nu mai sunt chiar Gica Contra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Daca ma iau dupa cadourile primite , trag concluzia ca am fost cumintica anul asta (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) .
Am primit un sal si manusi care se asorteaza, un parfum, un halat de baie pufo-o-o-s (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , o pereche de adidasi addidas, o cutiuta de bijuterii, un carnetel mai mult decorativ, un breloc de chei. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
multumesc... dar e din ciocolataaaaaaaaa tastatura aia (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
m-a luat la misto mosul anul asta.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vorbesti serios?
Zau ca mi s-a parut tare ciudata tastatura si mi s-a mai parut nenaturala poza de pe desktop (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Glumet Mosul tau ! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ai mei mi-au platit scoala de soferi iar logodnicul
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/ZaRing.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Tare frumos si finut inelul, sa il porti sanatoasa!
Si bafta cu scoala de soferi! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, ce tare faza cu tastatura.
FF finut inelul Clau. Ala verde-i smarald? V-ati logodit acum sau erati deja logoditi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, unde au gasit asa ceva? Pare foarte real la prima vedere... intr-adevar, mi-a dat de banuit desktopul, dar cine s-ar fi gandit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Da, e din aur alb cu un smarald de o culoarea foarte profunda, imi place mult de tot.
Suntem logoditi din vara, inelul de logodna e cu un diamant micut si nu stiu unde sa-l stramtez ca am inteles ca fac bijutierii numai mizerii (inlocuiesc diamantul cu zirconiu). Il port pe degetul mijlociu si imi e larg si acolo, dar in Spania nu am cum sa merg sa mi-l stramteze cei de unde e cumparat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:15 AM |
|