![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Claudia, e supeb!! Sa ii stapanesti sanatoasa! (pe amandoi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
multumesc (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
din germania l=a luat.. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
meg, io zic sa actionezi cu facaletzu - da nu ala de ciocolata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
am pus mana pe ce am apucat, da' cica moshul e pe drum.. si tot e pe drum.. si tot e.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ei, pe ceatza asta... si pe crivatu' asta. si poate ca a baut si un ren un pic mai mult vin fiert...
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
lasa ca si fara cadouri "substantiale" m-am simtit tare bine zilele astea. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
C_E felicitaaaaaaari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
bacardita (IMG:style_emoticons/default/throb.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, daca ti-e un pic larg, poti sa-i pui un fir mai gros pe interior, ca sa-l sustina. Am vazut la o colega schema asta cu un pic de scotch. Daca are pietre pretioase, e bine sa nu-l lasi la bijutier, ca ochiul nostru nu sesizeaza diferenta dintre diamant si zirconiu si poti fi pacalita.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 10:30 PM |
|