![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Eu urasc mutarile, insa m-as muta si eu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa mai schimb aerul... Acum esti in State? Da, din iulie 2008 sint in US si abia astept sa ne mutam, mi-e dor de Europa! ...Si eu uram mutarile inainte, dar acum deja m-am obisnuit, imi plac schimbarile si fara mutare schimbarea nu prea e posibila... |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mie mi se pare foarte interesant, mai ales faptul ca ajungi sa vezi si sa cunosti locuri si culturi diferite. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar recunosc, nici mie nu cred ca mi-ar fi bine sa traiesc asa... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
P.S. Nu este nevoie sa citezi antevorbitorul in general, se intelege cui ii raspunzi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Book: Dec 29 2009, 02:27 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu vreau o schimbare si ma gindesc tot mai des la o mutare... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa tot in Europa, nu chiar peste ocean. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Grecia sau Cipru, ca tot e un paradis fiscal mai mititel...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Si inainte de a ma marita m-am mutat la fiecare citiva ani prin Bucuresti. Atunci insa, schimbarea nu era majora si puneam serios umarul la mutare si-mi caram mobila cu un var, cartile in paturi, hainele in saci... acum e putin diferit. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E, de-aia nu-mi plac mie mutarile... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Urasc impachetatul si despachetatul, cind nu mai stii locul ficarui lucru... (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Banuiesc ca sotul tau e in armata. Asa-mi zice nasul. |
|
|
![]()
|
|
Nu, e in Foreign Service, dar pe aproape... cumva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fides, super dragalase/frumoase/practice "chestiutele" pe care le-ai primit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumos cadou, charlie! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cu ce ocazie? nadya, foarte darnic mosul la tine! O poza cu rochia nu ai, sa o vedem si noi? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Book, am pus poza cu rochia la topicul "Ce ati mai cumparat nou" de la moda, o poti vedea acolo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca ai si vazut-o. This post has been edited by nadya: Jan 3 2010, 03:58 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Mie doua pulovere lungi, cosmetice si o camera foto noua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
David a primit jucarele multe si pijamale. Iar tati un parfum si o sticla de ceva (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Foarte frumos, Althe, sa le porti sanatoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce aparat foto e? |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Io mi-s happy mosul a fost super generos anul asta (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 10:31 PM |
|