IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 7 8 9 10 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ce ti-a adus Mosul?, daruri, care mai de care mai frumoase
Diana.
post Dec 26 2010, 04:49 PM
Post #81

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ce ai primit, Jo? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo-Anna
post Dec 26 2010, 05:12 PM
Post #82

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Faza cea mai interesanta a fost ieri stateam afara pe terasa din fata si admiram luminitele de craciun, la vecini si ale noastre si a trecut o caruta cu cai ,un mos craciun era in caruta ne-a aruncat un saculet de dulciuri (IMG:style_emoticons/default/santa1claus1.gif) ... Eram amandoi asa incantati ... Am tabarat pe dulciurile alea ca niste copii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) unele erau chiar super bune ...

Si de la pretenu meu am primit un Iphone4 sunt asa fericita ca am un telefon care nu a fost niciodata uzat ( de el inainte) ... Mi-am facut azi cont pe itunes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... Tot de la el am primit o pusca de paintball f scumpa , o voiam demult doar ca nu imi permitea bugetul ... tricouri, si ghete ..

De la niste preteni am primit un cos de prajituri ... Nu le-am dat nimic in schimb , tre sa vad ce sa le dau ca nu m-am asteptat sa ma viziteze nimeni ...

Niste vecini mi-au dat fructe si niste chestii dulci care sunt aici in spania traditie ... De la magazinul de langa mine am primit o sticla de martini moka ..

Azi ma bag la facut fin fiert si am sa dau la vecinii astia , ca aici la ei nu se face asa ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 26 2010, 06:16 PM
Post #83

Fondator eLady.ro

Oaaaau, chir ca a fost un Mos darnic... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa le stapinesti sanatoasa, Jo!
Mie mi-a adus asa: o geanta faina, doua pulovere si am mai auzit ca o sa mai vina o data de 1 ianuarie, de Mosul grecesc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si-abiaaaa astept!!!

Iaca geanta.. sa vaz daca am cum poza si puloverele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/geanta-mos.jpg)

Puloverul gri:
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/pulover1.jpg)

Si puloverul negru:
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/pulover2.jpg)

+Quote Post
Laryss_A
post Dec 26 2010, 06:37 PM
Post #84

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Sa le stapaniti sanatoase! Si Mosii (ca au fost mai multi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) mei au fost darnici dar si eu cuminte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am primit niste pijamalute dulci-sexi, un set de cesti de cafea, o fusta, multe dulciuri, cosmetice si piesa de rezistenta: un abonament full aerobic&fitness pentru 4 luni (IMG:style_emoticons/default/strongbench.gif)

This post has been edited by Laryss_A: Dec 26 2010, 06:39 PM

+Quote Post
Diana.
post Dec 26 2010, 06:56 PM
Post #85

Fondator eLady.ro

La multi ani, Lary! Cracin fericit! Oaaau, sa iti stapinesti sanatoas adarurile, Larry (btw, m-am ingrijorat teribil ca nu ai intrat atitea zile... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Dec 26 2010, 07:27 PM
Post #86

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) La multi ani, scumpa! V-am urat la "Bar" si-am spus acolo despre goana-n care-am fost zilele astea. Cat de curand pun poze cu mancaruri si imi reintru-n ritm, asta insemnand si prezenta pe elady (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 26 2010, 07:38 PM
Post #87

Fondator eLady.ro

Binbe ca esti bine! Asta e tot ce conteaza!!! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post
melcri
post Dec 27 2010, 11:08 AM
Post #88

Incurabil

Member No.: 6,886

Eu am primit de la Mos Craciun laptopul asta care e pe mine,un brad natural superb de 2 m,un halt de baie mov din fleece foarte moale,o racleta electrica ptr dezghetat parbrizul.un expressou de 2 cafele din ala de pus pe foc,trandafiri rosii-n toata casa ,o bratara Swarovski,flexibila nu fixa, ultima creatie, mov, cu pietre puse pe un suport din pvc,un suport de 3 lumanari pastila f frumos alb cu niste chestii stralucitoare argintii f dragut,pe alb cum este in livingul meu ,cosmeticale f multe.

+Quote Post
Diana.
post Dec 26 2014, 08:00 PM
Post #89

Fondator eLady.ro

Anul acesta am fost cuminte si am primit de la Mos Craciun asa:
- o geaca gen biker indigo de la Promod
- o bluza neagra simpla (maleta) tot de la Promod
- o vestuta neagra din blanita artificiala de la Bershka
- o pereche de jeans negri de la Bershka
- un pulover subtirel cu paiete bleumarin-indigo de la C&A
- o vestuta impletita cu gluga natur de la C&A
- un set cu 3 perechide cercelusi cu pietricele swarowski tot de la C&A

Perechea de jeans trebuie insa schimbata, pentru ca imi e prea mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bia
post Dec 28 2014, 09:47 PM
Post #90

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu am primit de Craciun/ziua mea de la mister:
- Clarisonic Smart Profile
- 3 fuste conice: una visinie cu detalii de piele, una tip snake print cu catifea si fermoar lung de sus pana jos in partea din fata si una din fir auriu
- 2 body-uri de dantela neagra: unul cu maneci si decolteu adanc in V si altul fara maneci, tip tunica.
- 2 gecute de piele ecologica, una neagra si una tip snake print
- si piesa de rezistenta: o vesta de blana naturala de raton negru pe care o ador si cu care imi vine sa ma imbrac non-stop

Apoi am primit o carte ilustrata: "Chanel, the vocabulary of style" de la firma lui mister si un pullover Calvin Klein de la prietena mea Cris.

De la mine am primit 2 uleiuri pentru fata Clarins Blue Orchid si Santal, un ulei Tarte Maracuja. Apoi m-am rasfatat maxim cumparand intruchiparea luxului in ale parului: un shampon Oribe, un balsam Oribe , un ser pentru varfuri Oribe (toate pentru par colorat) siiii un fixativ Oribe (singurul fixativ de la care nu ma mananca scalpul).

Am mai pus ochii pe un bolero de blana neagra dar costa cat jumatate de masina si nu stiu daca se merita. Lol.

+Quote Post

10 Pages V  « < 7 8 9 10 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 10:30 PM