IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jurnalul lui Stiletto
Fanny
post Nov 2 2008, 11:40 AM
Post #101

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Poate esti tu obisnuita cu baietii mai directi. Dupa capu' mieu, invitatia la cina semnifica niste lucruri, iar faptul ca nu-ti plaseaza apropouri la antreu sau la desert arata ca te respecta suficient cat sa nu grabeasca lucrurile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Nov 2 2008, 12:20 PM
Post #102

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Ce bine ar suna daca ar fi adevarat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Nov 2 2008, 09:49 PM
Post #103

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Da, si eu am auzit de astfel de cazuri in televiziune. Chiar mai rau, trebuia sa se incheie un acord pentru un format de emisiune, iar respectiva televiziune a preluat ideile, le-a modificat putin si le-a materializat cu altcineva, culmea mult mai putin pregatit. Mi se pare totala lipsa de fair play. Dar din pacate, cred ca astfel de cazuri se intalnesc peste tot.
Mai repede sau mai incet, tot o sa te faci remarcata, se observa de departe potentialul! Mai intai trebuie sa te familiarizezi cu lumea asta.

Cat despre ex-ul..hmm ce motiv ar fi avut sa te invite la masa, doar o intalnire amicala? Sincer ma indoiesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Probabil inca sondeaza terenul.

+Quote Post
Bia
post Dec 14 2008, 10:31 PM
Post #104

make-up artist

Pe scurt, mi-am dat demisia cu zambetul pe buze. Nu sunt facuta pentru un mediu in care colegii se calca pe coada. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am fost 4 sedinte la masaj vacuumatic si sauna (care mi-a cam dat de furca, am racit foarte rau dar o sa-mi revin).

Pe lung, am inceput prin a ma impune in fata prietenilor si prin a nu mai accepta ifosele si jignirile celor din jur. Prietena care se dadea rotunda s-a dat in stamba de ziua ei jignindu-ne si pe mine si pe Rodi foarte urat si vorbindu-ne de sus. Eu ca eu, sunt obisnuita dar m-a deranjat ca a facut-o nesimtita pe Rodi ca a intarziat 2 minute, asta dupa ce fata a ajutat-o sa-si recupereze masina din service apeland la fratele ei si la un prieten de-al lui pentru a o duce pana acolo cu masina unuia dintre ei. Domnisoara cu pricina a considerat ca e convenabil sa le spuna ca Loganul lor e un cazan si ca ei i-ar fi rusine sa mearga cu asa ceva. I-am spus ca daca nu-si cere scuze urgent sa-si ia la revedere de la mine si de la prietenia mea. A considerat ca stie bine cui trebuie sa-si ceara scuze si de ce. In concluzie, i-am urat mult succes in viata si am incheiat subiectul. Nu suport sa se abuzeze de bunatatea prietenilor mei intr-un mod barbar.
Am slabit vreo 5-6 kg pe cantar. La haine 1 numar si ceva, aproape 2. Acum port S. Sunt mandra de asta deoarece acum incep sa ma simt si eu bine in pielea mea. Am inceput o terapie vacuum pentru celulita nesuferita care nu-mi da pace.
Mi-am dat demisia din cauza ca nu am mai suportat ca anumite colege sa ma calce in picioare si sa tipe la mine de fata cu toata lumea mai importanta a sticlei. Consider ca daca as fi gresit ar fi trebuit sa fiu luata de-o parte si nu azvarlita la gunoi si bestelita ca ultimul om.
Acum vreau sa deschid o sala de dans in orasul meu, dans sportiv mai exact. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Si inca ceva, mi-a fost dor de voi rau de tot. Niciodata nu am crezut ca o sa-mi lipseasca atat de mult niste persoane virtuale. Dar lumea se schimba si comunitatile la fel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu sunt total pro celor virtuale cat si celor reale. Nu sunt retardata deoarece stau pe net ci doar in pas cu tehnologia. Pana la urma este uimitor cum poti fi in acelasi timp acasa, intr-un cadru intim, alaturi de familia ta si mentine legaturile cu prietenii de pretutindeni.
Va iubesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Lexie
post Dec 14 2008, 10:40 PM
Post #105

Musafir

Pink, felicitari pentru tot ce ai facut in ultimul timp, e important ca ai pus piciorul in prag si ca ai facut niste schimbari care te fac sa te simti mult mai bine!

Cat despre noi, suntem niste persoane cat se poate de reale ce ne-am cunoscut intr-un mediu virtual... doar ne-ai vazut in carne si oase pe cateva dintre noi. Si asa este, iti dau dreptate, elady chiar te face sa-ti doresti sa revii mereu, sa citesti, sa scrii, sa privesti din umbra... dar sa fii prezent.

Iti urez mult succes in visul tau cu scoala de dans si sper ca nu vei lasa make-up-ul de-o parte, ai talent si e pacat sa-l irosesti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Bia
post Dec 14 2008, 10:43 PM
Post #106

make-up artist

Nu-l las de-o parte nici intr-un cazl. Doar ca las de-o parte televiziunea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Scoala de dans o vreau mai mult pentru a ma tine conectata cu activitatea fizica si pentru ca la noi nu exista. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Dec 15 2008, 07:22 AM
Post #107

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Pink, sa fie totul spre mai bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Bravo pentru atitudine si pentru kg date jos!

+Quote Post
Roxana_
post Dec 15 2008, 11:01 AM
Post #108

Musafir

Pink, ce-mi place drumul pe care ai luat-o de ceva vreme! Sesizez o maturitate frumos conturata, care incepe sa te pazeasca de persoanele 'bine-intentionate' din jurul tau. Sa stii ca sita se va cerne treptat si vei ramane alaturi doar cu oameni demni de tine.

Felicitari pentru kg date jos! Stiu sigur ca nu te-ai infometat pentru asta. Nu pierde contactul cu machiajul, ori de cate ori ai ocazia mergi si machiaza diverse persoane. Pasiunea cu dansul sportiv ti-o inteleg pe deplin. Sa stii ca in Bucuresti sunt multe cluburi, dar intotdeauna e loc si pentru altcineva. Ai grija ca instructorii pe care-i vei selecta sa fie oameni cu metoda si cu mult bun simt. Mi-ar placea sa faci si grupe de copii. Sunt asa de simpatici cand ii vezi zbenguindu-se pe ringul de dans. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Si multa sanatate! Scapa de raceala cat mai repede! Transmite-i salutari si surioarei tale din partea mea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Dec 15 2008, 02:49 PM
Post #109

Membru de Onoare

Member No.: 265

Si mie imi place tare mult ce am citit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pink!

+Quote Post
deedee29
post Dec 15 2008, 03:19 PM
Post #110

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) Felicitari pentru curajul de a-ti asuma deciziile. Probabil ca nu ai nevoie de ele (sunt noua pe aici, dar simt ca va inteleg pe anumite planuri), but still..nu ma pot abtine sa nu iti scriu mesajul asta. Poate pentru ca tu ai indraznit ceea ce eu nu ma pot convinge sa fac. Sa plec dintr-un loc de unde nu sunt apreciata, unde muncesc de imi sar capacele (lucrez la "stat", dar e mai rau ca in multe companii private) prin comparatie cu colegii mei care, platiti cu aceleasi sume, au o viata mult mai usoara ca a mea, unde in loc sa primesti o apreciere ti se spune ca doar ti-ai facut datoria, unde totul merge numai pe preferinte, pile si antipatii, nimic nefiind motivat de argumente care sa nu sfideze logica si bunul simt.
Asa ca nu pot decat sa ma bucur cand altii, fie ei si oameni "virtuali", dau dovada de curaj si pleaca de acolo de unde nu sunt apreciati. Ma bucur ca ai gasit alternative si ca vei face ceea ce iti place. Mult succes pe viitor.

Cat despre reevaluarea relatiilor de "prietenie"...sunt total de acord...e nevoie uneori sa ne facem curatenie in viata si sa ii indepartam pe cei care nu au idee despre notiuni elementare, ca respectul si bunul simt.

This post has been edited by deedee29: Dec 15 2008, 03:20 PM

+Quote Post

16 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 06:17 PM