IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jurnalul lui Stiletto
Bia
post Dec 15 2008, 04:15 PM
Post #111

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Si in maxim 2 saptamani o sa fac tutoriale de make-up (cu pozulici in detaliu) pe care le voi pune pe youtube. Va tin la curent! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 15 2008, 04:22 PM
Post #112

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Bravo, Pink! Imi place atitudinea ta! Sa fie intr-un ceas bun! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Philia
post Dec 15 2008, 06:53 PM
Post #113

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Pink, Doamne ajuta!
Nu imi fac griji ca nu vei reusi ceea ce ti-ai propus, pentru ca stiu ca ai CU CE!
Felicitari si succes! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Bia
post Jan 5 2009, 05:37 AM
Post #114

make-up artist

Tocmai am inceput sa citesc o carte care, din punctul meu de vedere, este foarte interesanta si amuzanta: De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda. de Allan si Barbara Pease. M-au amuzat cateva paragrafe pe care o sa vi le scriu si voua la sfarsitul lecturii. Oriocum, cert este ca noi, femeile, suntem diferite. Mult! In prtimul rand suntem speciale... Eu una sunt mandra pentru ca m-am nascut femeie. Nu stiu de ce am inceput sa ciotesc aceasta carte. Probabil in cautarea unor raspunsuri ale unor intrebari., De fapt, daca stau bine si ma gandesc chiar asa este.

Viata mea a luat o intorsatura brusca incepand cu 1 ianuarie. Poate suna ciudat dar chiara sa este. Cred totusi ca mi-am dorit foarte mult sa se intample ceva bun, sa mi se schimbe viata, sa dau uitarii anul prost care tocmai a trecut. Pentru prima data in viata mea incep sa simt fluturasi in stomac pentru un barbat cu vreo 23 de ani mai in varsta, daca nu mai mult. Tragic e ca ma simt si protejata si femeie langa acest barbat si culmea, spre deosebire de restul (care n-au depisit 15 ani diferenta) nu a tras de mine nicio secunda. A existat un apropos pe care l-am atenuat, intr-adevar, dar nimic mai mult. Cu siguranta voi umple multe pagini scriind despre aceasta experienta care ma socheaza si ma seduce in acelasi timp.
Cum poti sa fii atrasa de un barbat de-o seama cu tatal tau? Si daca stau sa-mi aduc aminte de ce scria Sigmund Freud incep sa inteleg anumite impulsuri personale. Tragic sau nu, ma simt capabila sa risc si sa ma leg un pic la ochi, acum la inceput de a, in ceea ce-l priveste pe stimabilul domn care m-a socat prin bun simt si eleganta. Ce vrea el? Greu de spus. Ce vreau eu? Si mai greu... Si ma amuza faptul ca si daca nu vrea nimic deosebit tot ma face sa ma simt ca o femeie si nu ca o jucarioara noua. Puse in balanta, acest barbat are si calitati si defecte. Mie personal nu-mi place faptul ca mi-a oferit un cadou din a doua zi si ca nu mi-a lasat prietena sa plateasca nota de plata de la ziua ei (petrecuta in localul lui). Si au trecut doar 4 zile de cand ne cunoastem. Oare ce urmeaza? Frumos sau urat, am acceptat intr-un final. Ma suna zilnic si e atent la ce spun si la ce fac. E mai degraba un ascultator decat un vorbitor si atunci cand isi incepe discursul alege cuvintele cu foarte multa iscusinta. Mama mi-a spus ca educatia si bunul simt nu tin nici de varsta si nici de mediul in care ti-ai trait viata. Poate e adevarat dar cu siguranta maturitatea si experienta de viata este mai mult decat evidenta intr-o astfel de situatie. "Cum de un barbat de varsta lui nu este insurat si nu are copii, nu este nici macar divortat?" m-a intrebat o prietena. Ei bine, nu stiu sa raspund dar sunt foarte curioasa si eu. Intr-o discutie la cina, la intrebarea prietenei mele "Ce cauti in primul rand la o femeie?" el a raspuns: loialitate - si nu in sens unic. Bun. Cred ca loialitatea este cel mai greu lucru de obtinut intr-o relatie? Oare nu e putin cam exigent? Si daca asta este scopul lui de ce nu l-a aplicat deja? Nu cred ca fac fata atator intrebari... Mai traiesc putin si poate reusesc sa inteleg.

+Quote Post
Cindy
post Jan 5 2009, 07:24 PM
Post #115

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Asta inseamna cam 44? Mie mi se pare cam mare diferenta, dar nu prea sunt in masura sa spun nimic (din experienta), avand in vedere ca maxima diferenta de varsta din relatiile mele a fost de 6 ani. Cine este tipul? Cum v-ati cunoscut?

+Quote Post
walpurgik
post Jan 5 2009, 11:45 PM
Post #116

Musafir

Sa ne povestesti cum iti traiesti acest inceput interesant de poveste de dragoste.
Eu nu posed multa experienta de viata sentimentala, insa ce am realizat maturizandu-ma ca varsta importa prea putin. Galgaitul alert al sangelui in asteptarea iubitului sau a vocii sale, starea obsesiv euforica, orgiile sufletului, festinul de vise, contopiri, lacrimi, toate fac parte din magia sentimentului care te subjuga atat de placut...ademenitor. Deh, creierul emotional.
Precautie la detaliile vietii lui, in rest poti savura lucrurile pe care ti le ofera, invata sa primesti...in fond cica e natural pentru femei sa fie receptacul de cadouri. Insa nimeni nu ofera nimic neconditionat. Ai grija care e miza, totusi.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Jan 6 2009, 01:09 PM
Post #117

make-up artist

Sigur ca povestesc. Ma enerveaza ca am spus ca-s cerebrala si sunt cerebrala pe dracu'! Nu-s deloc! Am zis ca nu ma ia valul dar parca ma ia putin... De la Revelion ne-am vazut zilnic si exact ce descrie Walpu simt. Miza presupun ca e stiuta de toata lumea. Acum, pana nu ma avant nu aflu. Bine, n-ar strica o discutie, ceva. Mai las apele sa se linisteasca.
Ma distrez cu el. E haios. Totusi aseara la un film de tip drama-horror n-a reactionat ca noi, generatia Mc Donald's din sala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noi radeam toti de faptul ca un cameraman omora un zombie cu camera! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) . Apoi am fost la alt barulet de-al unui amic de-al lui, am povestit despre film barmanului care s-a strambat in timp ce barmanita (mai copila) s-a aratat incantata. Eu chicoteam de zor.

+Quote Post
Fanny
post Jan 6 2009, 05:58 PM
Post #118

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

E normal. Fiecare are propria valiza (mai mica sau mai mare) de ani si experiente. Important e sa comunicati de pe acum ce vreti unul de la altul, ca sa nu suferiti mai tarziu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 6 2009, 11:08 PM
Post #119

Musafir

Eu ti-am facut o recomdare de film la topicul de filme (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) M-am gandit la tine putin cand l-am vazut, marturisesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
3A
post Jan 7 2009, 01:39 AM
Post #120

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

imi place cum ai inceput anul, Pink. Tot asa s-o tii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Ce vroiam eu sa adaug la ce au zis fetele, este ca barbatii la 40 de ani inca singuri, pot face alegerea asta din o mie si una de motive, perfectiune, nu vor sa se lege la cap, nu vor sa-si asume riscuri.
Eu zic ca cel mai fain e exact ceea ce faci tu sa traiesti dragostea. Poate esti in faza in care ai nevoie de experienta asta ca sa te implinesti. Nu-i obligatoriu sa fie el alesul, aia vedeti voi pe parcurs.

Cred ca singura faza de diferenta de varsta e exact cea pe care ai sesizat-o deja, ca tu razi la niste chestii si el le vede altfel sau apar tot felul de mentalitati in urma experientelor avute.

Si mama ta are dreptate, bunul simt nu se castiga cu varsta. Asa e el!

+Quote Post

16 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 02:10 AM